Ξεκίνησαν τα αντιπλημμυρικά έργα στον Κηφισό

0

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

antiplymmirika-ergaΑντιπλημμυρικά έργα – Κηφισός

Ξεκίνησε η πρώτη φάση των αντιπλημμυρικών έργων στον Κηφισό. Αντικείμενο του έργου στη φάση αυτή είναι η αποκατάσταση της ευστάθειας του δυτικού πρανούς της Λεωφόρου Κηφισού από την γέφυρα της οδού Κ. Παλαμά και Λ. Κατσώνη και σε μήκος περίπου 200μ. με σκοπό της αποκατάσταση της ευστάθειας του οδοστρώματος της Εθνικής Οδού.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 850.000€ και εκτελείται από την Διεύθυνση Οδικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής (Δ9) – Τμήμα Γ’

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση των αποκαταστάσεων και των αντιπλημμυρικών έργων προϋπολογισμού 8.184.000€ το οποίο θα εκτελεστεί από το ΥΠΟΜΕΔΙ/ΕΥΔΕ –ΚΥΥ με αντικείμενο την αποκατάσταση – ανακατασκευή των εκατέρωθεν πρανών και της κοίτης του ποταμού Κηφισού από την γέφυρα της Νησίδας (τεχνικό εκβολής ρέματος Αχαρνών) έως Τρείς Γέφυρες.

Προηγούμενο άρθροΤυφώνας ‘Μάθιου’: 26εκ. άνθρωποι σε κίνδυνο στις ΗΠΑ – Εκατοντάδες νεκροί σε Καραϊβική (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΕξαρθρώθηκε σπείρα που εξαπατούσε ιδιόκτητες δικύκλων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.