ΑΕΚ: Συγκίνηση για τη Μυρτώ στο “AEL FC Arena”

0
myrto-ael-fcΗ συγκίνηση ήταν έκδηλη στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά τον αγώνα με τη Λάρισα στο “AEL FC Arena” όταν αντίκρυσαν τη Μυρτώ, το κορίτσι που η ιστορία της είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, πριν από τέσσερα χρόνια στην Πάρο.

Η Μυρτώ στα 19 της συνεχίζει να δίνει τη δική της, άνιση μάχη στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας “Animus” στη Λάρισα, τέσσερα χρόνια μετά τη σεξουαλική κακοποίησή της στην Πάρο. Μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια και αγαπημένη της ομάδα ήταν η ΑΕΚ, έτσι ζήτησε από τη μητέρα της, Μαρία, να παρακολουθήσει το ματς της Δευτέρας.14725488_1310590825649059_8091099925172753687_n
Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αποδέχτηκε με χαρά το αίτημα και φιλοξένησε τη Μυρτώ και τη μητέρα της σε σουϊτα του “AEL FC Arena”.
 Μετά τον αγώνα και τη νίκη 2-1 των “Κιτρινόμαυρων”, βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας, συνομίλησε και δέχτηκε τις ευχές για ανάρρωση τους προπονητές και τους παίκτες, ενώ φωτογραφήθηκε με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.
ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΑΕΚ: Απόλυση Κεστπάγια – Νέος προπονητής της ο Ζοζέ Μοράις
Επόμενο άρθροΘέση της “Ενωσης Γονέων Φ.Χ.” για τους πρόσφυγες στα σχολεία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.