ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ Σφραγίζεται η ΜΑΒΑ (Renault)! (Βίντεο)

Σφραγίζεται η ΜΑΒΑ (Renault)! (Βίντεο)mava-renault-nea-filadelfeia-9Πριν σας μεταφέρουμε το σημερινό ρεπορτάζ, παραθέτουμε μερικά από παλαιότερα ρεπορτάζ της Fx-news για το εγκαταλελειμμένο κτήριο της ΜΑΒΑ (Renault):


Κάντε Like στην εφημερίδα μας - Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας!


Βλέποντας το επικίνδυνο κτήριο-κουφάρι να καθαρίζεται και το κυριότερο να σφραγίζεται από τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, μετά από τόσα χρόνια «αγώνα» και της εφημερίδας μας, δίνουμε συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή. Έστω για το αυτονόητο. Καλώς ή κακώς, το αυτονόητο στη χώρα μας είναι η εξαίρεση. Το αυτονόητο (σφράγισμα) που έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει γίνει για να προστατεύσει τους δημότες της η εκάστοτε δημοτική αρχή…

Να σημειώσουμε ότι οι εργασίες για το σφράγισμα της ΜΑΒΑ βρίσκονται προς το τέλος τους. Όπως θα δείτε και στο ρεπορτάζ παρακάτω, περιμετρικά του κτηρίου υπάρχει περίφραξη με πλέγμα και στον σκελετό του κτηρίου μεταλλικός φράχτης περίπου 3 μέτρων. Μετά το τέλος του έργου, χρειάζεται οπωσδήποτε συνεχής έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την προστασία της περίφραξης. Σε περίπτωση που δεν «προφυλαχθεί» το έργο, σίγουρα σε λίγους μήνες οι επιτήδειοι θα είναι πάλι μέσα στο εσωτερικό του κτηρίου.

Δείτε το ρεπορτάζ της Fx-news με βίντεο και φωτογραφίες:Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!