Σφραγίζεται η ΜΑΒΑ (Renault)! (Βίντεο)

2

mava-renault-nea-filadelfeia-9Πριν σας μεταφέρουμε το σημερινό ρεπορτάζ, παραθέτουμε μερικά από παλαιότερα ρεπορτάζ της Fx-news για το εγκαταλελειμμένο κτήριο της ΜΑΒΑ (Renault):

Βλέποντας το επικίνδυνο κτήριο-κουφάρι να καθαρίζεται και το κυριότερο να σφραγίζεται από τον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας, μετά από τόσα χρόνια “αγώνα” και της εφημερίδας μας, δίνουμε συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή. Έστω για το αυτονόητο. Καλώς ή κακώς, το αυτονόητο στη χώρα μας είναι η εξαίρεση. Το αυτονόητο (σφράγισμα) που έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει γίνει για να προστατεύσει τους δημότες της η εκάστοτε δημοτική αρχή…

Να σημειώσουμε ότι οι εργασίες για το σφράγισμα της ΜΑΒΑ βρίσκονται προς το τέλος τους. Όπως θα δείτε και στο ρεπορτάζ παρακάτω, περιμετρικά του κτηρίου υπάρχει περίφραξη με πλέγμα και στον σκελετό του κτηρίου μεταλλικός φράχτης περίπου 3 μέτρων. Μετά το τέλος του έργου, χρειάζεται οπωσδήποτε συνεχής έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την προστασία της περίφραξης. Σε περίπτωση που δεν “προφυλαχθεί” το έργο, σίγουρα σε λίγους μήνες οι επιτήδειοι θα είναι πάλι μέσα στο εσωτερικό του κτηρίου.

Δείτε το ρεπορτάζ της Fx-news με βίντεο και φωτογραφίες:

Προηγούμενο άρθροΞεκινά τις εκδρομές η “Πολιτιστική Αναγέννηση”
Επόμενο άρθροΒίντεο – σοκ: Η πτώση του Απάτσι στη θάλασσα!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΦΙΛΕ ΒΑΣΙΛΗ θεωρώ πως ούτε αυτό είναι λύση ,γιατί και πάλι θα θυμίζει κουφάρι. Ετσι θα μπορεί να χυθεί πολύ μελάνι και επωφελούμενοι κάποιοι να το χρησιμοποιήσουν ως λόγο αντιπαραθέσεων και εκμετάλλευσης προεκλογικά.Περισσότερα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.