Fx-news | Εφημερίδα |ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Αντωνία Αναγνώστου, για το κλείσιμο του παιδικού σταθμού στο Κάτω Κουκλάκι Ν.Χ.

Από την ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Αντωνία Αναγνώστου λάβαμε την παρακάτω θέση:

Έκπληξη μου προκάλεσε η εισήγηση του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας που έχει ως θέμα την μεταφορά του 2ου Παιδικού Σταθμού Νέας Χαλκηδόνας από την περιοχή του Κάτω Κουκλακίου, στο κτίριο της οδού Οδυσσέως αρ. 2 στην Νέα Χαλκηδόνα.

Για ενημέρωση των δημοτών ηθελα να γράψω τα εξής: μετά το σεισμό του 1999 σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας, ο Δήμος Παραλιμνίου της Κύπρου μας δώρησε το ακίνητο του 2ου παιδικού σταθμού, το οποιο ήταν λυόμενη κατασκευή από μπετόν και πάνελ μπετού, μεγάλης αντοχής, προκειμένου να προσφέρει κάποια βοήθεια στον λαό του Κάτω Κουκλακίου και να αναβαθμίσει κάπως την περιοχή. Το προκατασκευασμένο ακίνητο το οποίο πληρούσε τις προϋποθέσεις για να δεχθεί παιδιά, τοποθετήθηκε σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Νέας Χαλκηδόνας, εγκαινιάσθηκε ως Παιδικός Σταθμός από τον ίδιο τον Δήμαρχο Παραλιμνίου και ονομάσθηκε «ΤΑΣΟΣ ΙΣΑΑΚ και ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ».

Θα ήθελα να μας εξηγήσει η Δημοτική Αρχή με ποια λογική κλείνει τον εν λόγω σταθμό και με το προσωπικό του επιχειρεί να ανοίξει καινούργιο στην περιοχή του Μεσαίου Κουκλακίου.
Υποψιάζομαι ότι οι πράξεις γίνονται για το θεαθήναι και για το κόψιμο της κορδέλας, πρακτική που ακολουθείται πιστά και από την Κεντρική Κυβέρνηση.

Ο παιδικός σταθμός για τους λόγους για τους οποίους δημιουργήθηκε πρέπει να παραμείνει στην θέση του, σεβόμενοι όλοι την δωρεά που μας έγινε τον καιρό που την είχαμε ανάγκη.

Exit mobile version