ΑΕΚ: Πρεμιέρα με νίκη και εντυπωσιακή εμφάνιση!

0

aek-xanthiΕντυπωσιακή ήταν η ΑΕΚ (σαρωτική το πρώτο 20΄λεπτο) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της super league, την Κυριακή (11/9) το μεσημέρι, με αντίπαλο την Ξάνθη όπου επικράτησε με 4-1.

  • Η Ένωση προηγήθηκε μόλις στο 7΄ μετά από εξαιρετική σέντρα του Ροντρίγκες (Πατίτο) στον Αλμέιδα, ο οποίος με προβολή έκανε το 1-0 και άνοιξε λογαριασμό στο ελληνικό πρωτάθλημα.
  • Τρία λεπτά αργότερα πάλι με τον Πατίτο στην δημιουργία, με εξαιρετική σέντρα του και κεφαλιά απ’ τον Μάνταλο που έκανε το 2-0 για τον “Δικέφαλο”.
  • Η Ξάνθη μείωσε σε 2-1 στο 12΄με γκολ του Γιουνές.
  • Στο 16΄όμως πάλι ο Αλμέιδα με εκπληκτικό σουτ αρκετά έξω απ’ την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί “Γ” του Ζίβκοβιτς κάνοντας το 3-1 για την Ένωση.
  • Στο Β΄ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο και στο 76΄ο Ντίντακ διαμόρφωσε το τελικό σκορ εκμεταλλεύομενος την “στραβοκλωτσιά” του Βάργκας και με κοντινό πλασέ διαμορφώνει το 4-1!

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ, Ντίντακ, Γιόχανσον, Λαμπρόπουλος, Μπακασέτας (Σιμόες), Μάνταλος, Πατίτο (Βάργκας), Αλμέιδα (Αραβίδης).

ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Λισγάρας(Βασιλακάκης), Φλίσκας, Λουσέρο, Ντε Λούκας, τριάδης (Νιέτο), Λάζιτς (Ράνος), Σολτάνι, Γιουνές.

Προηγούμενο άρθροΣκοτώθηκε σε τροχαίο ο δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλας
Επόμενο άρθροΒίντεο: Αγιασμός & επίσημη ανακοίνωση ανέγερσης του νέου 3ου Γυμνασίου-Λυκείου Ν.Φ.!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.