Δύο στα δύο για την ΑΕΚ

0


Αποστολή εξετελέσθη για την ΑΕΚ στην Βέροια.

Η Ένωση, παρότι θα μπορούσε να καθαρίσει ακόμη πιο εύκολα, έκανε το δύο στα δύο παίρνοντας τη νίκη στην Ημαθία με σκορ 2-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Τιμούρ Κετσπάγια ήταν ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ στο 18’ κι από εκεί και πέρα έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο. Από ένα δοκάρι είχε ο Μάνταλος και ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, ενώ οι κιτρινόμαυροι έχασαν πολλές ευκαιρίες ώστε να καθαρίσουν νωρίτερα. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βάργκας (87’) στο φινάλε, με τον Μπακασέτα να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στη φάση (έκανε το τακουνάκι στον Βενεζουελάνο).

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Αλέκος Βοσνιάδης): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Αραγονέ, Ναβαλόφσκι (81’ Βίτι), Μαραγκός, Παπαστεριανός, Παπαδόπουλος, Σαρπόνγκ (46’ Κάλβο), Άρτσε (71’ Μιλίεβιτς), Μαρτίνεθ, Καπετάνος

Στον πάγκο: Καντιμοίρης, Μπαλάφας, Κάλι, Ασίγκμπα

ΑΕΚ (Τιμούρ Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο, Λέσκοτ, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες (82’ Λαμπρόπουλος), Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπακασέτας, Πατίτο (64′ Πλατέλλας), Αλμέιδα (41’ Βάργκας)

Προηγούμενο άρθρο14/09: Η καταστροφή της Σμύρνης σε 40 σπάνιες φωτογραφίες
Επόμενο άρθροΟ Αγιασμός της ΦΕΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.