Προσωρινά αποτελέσματα για Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς σταθμούς

0

paidikoi-stathmoi-2ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΕΣΠΑ

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ στο eetaa.gr και οι γονείς μπορούν να δουν τα μόρια αλλά και τον φάκελο τους έτσι ώστε να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις οι οποίες ξεκινούν από σήμερα 18/8/2016. Οι προσωρινοί πίνακες αφορούν  δικαιούχους  81.000 θέσεων δωρεάν φιλοξενίας παιδιών σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ  2016-2017.

Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα⇒ ΕΔΩ

Ο κάθε υποψήφιος θα μπορεί να έχει πρόσβαση εισάγοντας στην εφαρμογή τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ που αναγράφονται στην αίτηση συμμετοχής που υπέβαλε. Ενστάσεις θα μπορούν να καταθέσουν οι γονείς μεταξύ 18 και 22 Αυγούστου, είτε μέσω fax στα κατά τόπους γραφεία της ΕΕΤΑΑ, είτε μέσω e-mail με σκαναρισμένα τα απαιτούμενα έγγραφα.

Όπως διευκρινίζει η ΕΕΤΑΑ, από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη μόνο αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι τις 22/8/2016 και ώρα 14.00.

Οι πίνακες ΕΕΤΑΑ με τα τελικά αποτελέσματα των ωφελούμενων, ανά περιφέρεια και περιφερειακή ενότητα, θα δημοσιευτούν στις 24 Αυγούστου στο eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr.

Υπενθυμίζουμε ότι οι  γονείς – κηδεμόνες των  νηπίων που ενδιαφέρονται για την εγγραφή των παιδιών τους στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος μέσω ΕΣΠΑ, αφού λάβουν την αξία τοποθέτησης (voucher) θα πρέπει  άμεσα να υποβάλλουν αίτηση, στο Δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας στο γραφείο Πρωτοκόλλου καθημερινά από τις 25/8/2016 έως και την 1/9/2016.

Σε περίπτωση που υπάρχουν αιτήσεις που υπερβαίνουν τη δυναμικότητα  κάθε παιδικού σταθμού  θα  δίνεται προτεραιότητα σε όσους έχουν υποβάλει  αίτηση εγγραφής των παιδιών τους στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου μας  και στην σειρά

κατάθεσης αίτησης (αρ. πρωτοκόλλου) για την εγγραφή μέσω ΕΣΠΑ. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αιτημάτων γονέων που δικαιούνται το voucher του ΕΣΠΑ θα δίνεται η επιλογή δήλωσης προτίμησης τριών επιλογών Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

Ενημερώνουμε τους γονείς – κηδεμόνες ότι  τη νέα σχολική  χρονιά 2016-2017   ο Β΄ Παιδικός Σταθμός Νέας Χαλκηδόνας θα ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.

Επίσης,  για τη νέα σχολική χρονιά 2016-2017 θα μεταφερθεί από την οδό Κηφισού 64 όπου στεγαζόταν και θα λειτουργεί στο νεόδμητο κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Οδυσσέως  2 στη Νέα Χαλκηδόνα.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΔΗΜΟΥ

Υπενθυμίζουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τη μοριοδότηση  νηπίων των αιτήσεων που υποβλήθηκαν στο Δήμο μας, στην ιστοσελίδα του Δήμου   www.dimosfx.gr .

Ενστάσεις θα γίνουν δεκτές έως και την 22/8/2016. Οι οριστικοί  πίνακες θα διαμορφωθούν  μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών των ωφελουμένων μέσω ΕΣΠΑ τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου.

Προηγούμενο άρθροΤραγωδία στα Πατήσια: Μητέρα και γιος αυτοκτόνησαν μαζί!
Επόμενο άρθροΡίο: Χάλκινο το 5ο μετάλλιο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.