Επιτέλους! Ξεκίνησαν οι εργασίες στη Νησίδα Νέας Φιλαδέλφειας…

2

Έπειτα από 11 μήνες όπου οι εργασίες στην πλατεία Νησίδας είχαν “παγώσει” με ευθύνη και του δήμου και μετά από συνεχόμενα ρεπορτάζ της έντυπης και ηλεκτρονικής εφημερίδας Fx-news (τον Σεπτέμβριο 2015  το 1ο ρεπορτάζ!), η διοίκηση του Δ.Φ.Χ. μας ανακοίνωσε την επανέναρξη των εργασιών:

“Έπειτα από επίμονες προσπάθειες της δημοτικής αρχής να παρακαμφθούν όσο το δυνατό γρηγορότερα τα προβλήματα που προέκυψαν με τη χρηματοδότηση του έργου, σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου ξεκίνησαν και πάλι οι εργασίες στην πλατεία της Νησίδας. 

Το έργο της πλατείας έχει σχεδιαστεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας με στόχο την περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση της περιοχής και χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο.”

Προηγούμενο άρθροΚορωπί: Η γιαγιά της 26χρονης δολοφόνου είχε κάψει ζωντανό τον σύζυγό της!
Επόμενο άρθρο“Οι «συλλογικότητες» που κυβερνάνε τον τόπο”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι καταδικαςμένοι και κατά φαντασίαν παράγοντες-εκδότες της πόλης βέβαια ισχυρίζονται ότι οφείλεται σε δημοσιεύματά τους.

    • Δεν αξίζουν ούτε σχόλιο οι συγκεκριμένοι. Είναι γραφικοί και προκαλούν το γέλιο σε ολόκληρη την πόλη! Τσιπα μηδέν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.