Ανακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.

0

Λάβαμε τις παρακαλώ ανακοινώσεις:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος στα πλαίσια των Κοινωνικών του δράσεων ολοκλήρωσε με επιτυχία τα Θαλάσσια Λουτρά για τους Απόρους του Δήμου και για τα Παιδιά της Παιγνιοθήκης του Δήμου μας στο Αυλάκι. Τα μπάνια πραγματοποιήθηκαν από Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 έως και Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016.
Καθημερινά υπήρχαν τρία δρομολόγια (150 ωφελούμενοι) με δύο πρωινά δρομολόγια και ένα απογευματινό. Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους των πούλμαν για τη συνεργασία τους και ευχόμαστε σε όλους
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

———-
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προγραμματική Σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Ασφαλής Πρόσβαση Μαθητών πέριξ Σχολικών Συγκροτημάτων» υπέγραψαν ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος, Άρης Βασιλόπουλος και η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Το έργο, του οποίου ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 31.000,00 ευρώ αφορά σε εργασίες τοποθέτησης ρυθμιστικών πινακίδων, διαμόρφωσης διαβάσεων ΑΜΕΑ σε πεζοδρόμια και νησίδες καθώς και ανάγλυφες διαγραμμίσεις διαβάσεων πεζών υψηλής αντανακλαστικότητας για την ομαλή διέλευση των μαθητών και στοχεύει στην ασφαλή πρόσβαση των μαθητών στα σχολεία του Δήμου μας.
Παράλληλα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής προχώρησε στην έγκριση της σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος για την εκτέλεση έργου επισκευής των αύλειων χώρων των σχολικών κτιρίων του Δήμου μας, συνολικού προϋπολογισμού 186.500,00 ευρώ, η οποία αφού εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, θα προχωρήσει προς την υλοποίηση της.

————
Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης και συντήρησης των Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο «ΙΩΝΙΚΟΣ» ενόψει των απαιτήσεων για την έκδοση νέας άδειας λειτουργίας αθλητικών χώρων από την ΓΓΑ. 

Οι εργασίες που εκτελέστηκαν αφορούν:

1. Νέα εγκατάσταση συστημάτων πυρόσβεσης (πυροσβεστήρες, πυροσβεστικές φωλιές, πυροσβεστικό κρουνό)

2. Νέα εγκατάσταση συστήματος πυρανίχνευσης

3. Εγκατάσταση δικτύου φυσικού αερίου για χρήση θέρμανσης και ζεστού νερού χρήσης.

4. Αναβάθμιση ηλεκτρολογικών πινάκων  και αντικατάσταση φωτιστικών.

5. Υγρομόνωση Υποσταθμού ΔΕΗ   

Προηγούμενο άρθροΗ νυν σύζυγος μαχαίρωσε την πρώην μέχρι θανάτου!
Επόμενο άρθρο«ΜΙΚΡΑΣΙΑ… φεύγαμε και για σένα λέγαμε»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.