Α. Βασιλόπουλος: “Ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ για ΕΚΒΙΑΣΜΟ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ εκδίδει τοπική εφημερίδα …”

0

Στο τεύχος Ιουλίου της FX-news, ο Δήμαρχος Φ.Χ. κύριος Άρης Βασιλόπουλος, απάντησε ξεκάθαρα σεερώτημα που του έθεσε η εφημερίδα μας. Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

fx-vasiloΣτο Δημοτικό συμβούλιο της 22/06 ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κύριος Άρης Βασιλόπουλος εξαπέλυσε σκληρές εκφράσεις και πολύ σοβαρές καταγγελίες εις βάρος τοπικής εφημερίδας.

Η Fx-news επικοινώνησε μαζί του ζητώντας του περισσότερες διευκρινίσεις, λέγοντάς μας σε ποιους και σε ποια εφημερίδα αναφέρεται, έτσι ώστε ο κόσμος να γνωρίζει “ονόματα” και να μην υπάρχουν παρανοήσεις για τα υπόλοιπα τοπικά ΜΜΕ:

Ερώτηση Fx-news:

Κύριε δήμαρχε, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο (22/06) και σε συζήτηση για τα τοπικά  ΜΜΕ είπατε: «…υπάρχουν άνθρωποι καταδικασμένοι για εκβιασμό, καταδικασμένοι για ναρκωτικά, και βγάζουν εφημερίδα, και δεν τρέχει τίποτα. Δεν τρέχει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ! Και εδώ πέρα το αντιμετωπίζουμε όλο αυτό ως ένα συστατικό δημοκρατίας της πόλης. Πείτε μου λοιπόν σε ποια ευνομούμενη αστική δημοκρατία, θα γινόταν αυτό το πράγμα! Οριστικά καταδικασμένοι να βγάζουν ένα έντυπο, χυδαιολογώντας, λασπολογώντας, συκοφαντώντας… και ό,τι άλλο φανταστεί κανένας (…)»

Μπορείτε ξεκάθαρα να μας πείτε ποιους εννοείτε και σε ποια εφημερίδα αναφέρεστε;;;

Απάντηση κ. Άρη Βασιλόπουλου:

Είναι αδιανόητο και πρωτόγνωρο ακόμα και για τα χειρότερα “δημοσιογραφικά ήθη” άνθρωποι καταδικασμένοι για  εκβίαση, δωροδοκία, ναρκωτικά, οπλοκατοχή κλπ, να εκδίδουν τοπική εφημερίδα και να διαθέτουν τοπικό σάιτ.

Στην πλειοψηφία τους όσα γράφονται και αναπαράγονται από το συγκεκριμένο μέσο, είναι ψευδή, συκοφαντικά και κινούνται ανάμεσα στη δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας και σε αυτή του κιτρινισμού. Μ΄ αυτόν τον τρόπο όχι μόνο δεν προωθείται ο αναγκαίος δημοκρατικός διάλογος, η ενημέρωση των πολιτών και ο πλουραλισμός των απόψεων, αλλά δηλητηριάζεται συστηματικά η πολιτική ζωή της πόλης.

Και αναφέρομαι συγκεκριμένα στην τοπική εφημερίδα “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ“, της οποίας υπεύθυνος κατά νόμο διευθυντής Χρήστος Τριανταφύλλου και πρόεδρος των Μικρασιατών Φ.Χ.(!!!), έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 5 ετών και 7 μηνών με αναστολή (μέχρι την έφεση) για τα αδικήματα της απλής συνέργειας για εκβίαση της παθητικής δωροδοκίας, καθώς και για αντίσταση κατά της αρχής και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για την υπόθεση του στενού φίλου του πρώην πρόεδρου του νοσοκομείου «Παίδων Αγλαϊα Κυριακού», πρώην πολιτευτή της Ν.Δ. και πρώην υποψήφιο δήμαρχο Νέας Χαλκηδόνας αλλά και Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, κύριο  Χάρη Τομπούλογλου!

Τον κύριο Τομπούλογλου, όπου το δικαστήριο καταδίκασε με ποινή φυλάκισης 8 ετών και 3 μηνών με αναστολή (μέχρι την έφεση), χρηματική ποινή 40.300 ευρώ και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της παθητικής δωροδοκίας και της οπλοκατοχής για την υπόθεση χρηματισμού από διαφημιστική εταιρία τον Δεκέμβριο του 2013. Μάλιστα το δικαστήριο κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση δεν αναγνώρισε στον άλλοτε πρόεδρου του Νοσοκομείου Παίδων κανένα ελαφρυντικό!!!

Προηγούμενο άρθρο“#Kotoyles, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ να τα Βγάλετε ΟΛΑ στην φόρα!”
Επόμενο άρθροΑπο 11/7 οι αιτήσεις για 3.737 προσλήψεις στου δήμους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.