Στο κενό οι έρευνες για πατέρα και κόρη στην Ηλεία

0


​Άφαντοι για πέμπτη ημέρα παραμένουν ο 68χρονος

Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη, που χάθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στα Δουνέικα Ηλείας. Μετά τις αναφορές ότι εθεάθησαν στο Φραγκοπήδημα και την Κουρούτα, δεν υπάρχει κανένα άλλο στοιχείο που να μαρτυρά προς τα που κινήθηκαν. Την ίδια ώρα έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να κινήθηκαν προς την Αθήνα, αφού από έλεγχο που έγινε στους σταθμούς διοδίων είτε από την πλευρά της Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου, είτε από την πλευρά της Τριπόλεως – Κορίνθου δεν έχει καταγραφεί διέλευση του οχήματος στο οποίο επιβαίνουν.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ilialive.gr, οι αστυνομικές αρχές στην Ηλεία με επικεφαλής τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτ. Ελλάδας Υποστράτηγο Φώτη Τσόλκα και τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, Ταξίαρχο Κώστα Στεφανόπουλο, «χτένισαν» χθες ένα μεγάλο τμήμα του Κάμπου και κυρίως έλεγξαν όλα τα κανάλια του αρδευτικού δικτύου έως τα όρια με την Αχαΐα, χωρίς αποτέλεσμα.Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αγνοούμενοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας τα οποία χωρίς την φαρμακευτική αγωγή που ελάμβαναν μπορούν να επιδεινωθούν με απρόβλεπτες συνέπειες.
Οι έρευνες θα συνεχιστούν και σήμερα με πιθανή την έλευση ελικοπτέρου για να ελεγχθεί η περιοχή και από αέρος.

Προηγούμενο άρθροΤελευταία μέρα για τις 3.737 προσλήψεις με 8μηνα σε δήμους!
Επόμενο άρθροΑντιδήμαρχος χαρακτήρισε εργαζόμενους “λουφαδόρους & κομματόσκυλα”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.