Επίθεση αυτοκτονίας Σύρου πρόσφυγα στην Γερμανία!

0

 

Επίθεση αυτοκτονίας σημειώθηκε την Κυριακή κοντά στη γερμανική πόλη της Νυρεμβέργης -στον απόηχο της πολύνεκρης επίθεσης στο Μόναχο-, με τουλάχιστον ένα νεκρό (τον δράστη) και δώδεκα τραυματίες, τρεις από τους οποίους σοβαρά.

Ο βομβιστής ήταν ένας 27χρονος Σύρος, του οποίου η αίτηση ασύλου στη Γερμανία είχε απορριφθεί πριν από ένα χρόνο.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας πυροδότησε τη βόμβα, που έφερε πάνω του, εξερράγη έξω από ένα μπαρ, κοντά σε ένα φεστιβάλ μουσικής στην πόλη Άνσμπαχ, είπε αξιωματούχος της Βαυαρίας σε συνέντευξη Τύπου.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Βαυαρίας Γιοάχιμ Χέρμαν είπε ότι ο νεαρός άντρας είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας προηγουμένως. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν είχε σκοπό να αυτοκτονήσει ή “να παρασύρει και άλλους στο θάνατο”, είπε ο ιστότοπος Nordbayern.de. Δώδεκα άτομα τραυματίστηκαν στην έκρηξη.

Ο Χέρμαν είπε ότι προφανώς δεν του είχε επιτραπεί η είσοδος στο φεστιβάλ της Άνσμπαχ λίγο πριν την έκρηξh.

“Πρέπει να δούμε ότι μεταξύ των πολλών προσφύγων με τη θλιβερή μοίρα έρχονται και άνθρωποι στη χώρα μας ή έχουν έρθει ήδη, οι οποίοι αποτελούν έναν πραγματικό κίνδυνο για τη χώρα μας”, δήλωσε o Χέρμαν στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό. Πρέπει να χαράξουμε “συνεπείς νέους δρόμους”, τόνισε.

Ο χώρος του φεστιβάλ εκκενώθηκε από τα 2.000 άτομα, που το παρακολουθούσαν, είπε η αστυνομία.

Προηγούμενο άρθροΕφημερίδα Fx-news: Ιούνιος – Ιούλιος 2016
Επόμενο άρθροΚΑΠΗ Ν.Φ.-Ν.Χ.: Ημέρες επίσκεψης Ιατρού για συνταγογράφηση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.