Δημοτικό συμβούλιο σήμερα… αλλά… (θέση Fx)

0

ds-adeio

 

Όπως μας ενημέρωσε (για να ενημερώσουμε τους δημότες) ο πρόεδρος του

δημοτικού συμβουλίου, σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου στο ΠΠΙΕΔ στις 7.00μμ, θα πραγματοποιηθεί δημοτικό συμβούλιο (μετά την διπλή συνεδρίαση της περασμένης Τετάρτης) με θέματα ημερησίας διάταξης που θα διαβάσετε παρακάτω…

Δυστυχώς, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας, ο πρόεδρος του σώματος που εκπροσωπεί και αντιπροσωπεύει όλους εμάς του δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας, μας ανακοινώνει (κατά πάγια τακτική του) ΜΟΝΟ τις ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΕΣ των θεμάτων ημερησίας διάταξης που θα συζητηθούν, χωρίς να μας στέλνει τις εισηγήσεις με το περιεχόμενο των θεμάτων!!! (Εκτός αυτού, οι συνθήκες -ως υπεύθυνος των Δ.Σ.- που μας παρέχει για να κάνουμε την δουλειά μας είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!)

Παρά τις συνεχόμενες εκκλήσεις μας (εδώ και 2 χρόνια) για αποστολή και του περιεχομένου των θεμάτων, έτσι ώστε να γνωρίζουμε (και οι δημότες να γνωρίζουν) για το τι θα συζητηθεί (και αποφασιστεί) για εμάς τους δημότες.… ο πρόεδρος & η διοίκηση του Δ.Φ.Χ. κατεπέκταση, προτιμούν το “για εμάς χωρίς εμάς“!

Και ψάχνουμε μετά να βρούμε τις αιτίες και τους λόγους που στην αίθουσα που γίνονται τα δημοτικά συμβούλια είναι “τρεις και ο κούκος”!!!

Μήπως τελικά “βολεύει”;;;

Η Fx-news ΔΕΝ θα καλύψει τη σημερινή συνεδρίαση… καθώς και καμία άλλη συνεδρίαση… έως ότου η διοίκηση του Δήμου ΣΕΒΑΣΤΕΙ:  Tην εργασία μας και το δημοκρατικό δικαίωμα των δημοτών για ενημέρωση! Περιμένουμε κάποια στιγμή επιτέλους… να πάρει θέση ο δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος για το θέμα και να βάλει ένα τέλος σε αυτή την  “ιλαροτραγωδία” του κυρίου προέδρου που έχει απαξιώσει το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας… Μέχρι στιγμής ΔΕΝ έχει πάρει καμία θέση… κάτι που σημαίνει ότι όχι μόνο μοιράζεται την ευθύνη για τις “συμπεριφορές” του  προέδρου, αλλά ως ο επικεφαλής της διοίκησης του δήμου έχει και την μεγαλύτερη!

 

Δείτε τα θέματα ημερησίας διάταξης και «ό,τι καταλάβατε, καταλάβατε

  1. Έγκριση μεταφοράς ποσού από εξοφληθείσα κλήση Κ.Ο.Κ. στο Δήμο Μεταμόρφωσης.
  2. Διάθεση πίστωσης για την έκτακτη επιχορήγηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου.
  3. Ανάκληση υπευθύνου στους  λογαριασμούς  που τηρούνται στην Τράπεζα της Ελλάδας  και αφορούν το πρόγραμμα  δημοσίων επενδύσεων (ΠΔΕ) και ορισμός νέου.
  4. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας του Π.Π.Ι.Ε.Δ., βάσει της αριθ. 47/2016 νέας απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου (επανεισαγωγή).
  5. Έγκριση απολογισμού εσόδων-εξόδων του Π.Π.Ι.Ε.Δ. οικ. έτους 2015, βάσει της αριθ. 48/2016 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.
  6. Έγκριση 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του ΠΠΙΕΔ οικ. έτους 2016, βάσει της αριθ. 52/2016 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.
  7. Έγκριση παράτασης χρόνου σύμβασης και συγκριτικού πίνακα για την εργασία «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Μ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΛΙΜΝΗΣ- ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΛΣΟΥΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ».
  8. Έγκριση  παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Κατασκευή αγωγών σύνδεσης διαφόρων ακινήτων» (Α.Μ. 103/2014).
  9. Έγκριση 2ου Τακτοποιητικού Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου «Επισκευή κτιριακών εγκαταστάσεων σχολείων» (ΑΜ :101/14).
  10. Έγκριση 4ου Α.Π.Ε. του έργου «Αποπεράτωση Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Χαλκηδόνας».
  11. Έγκριση μελέτης του έργου «Επισκευή αύλειων χώρων σχολικών κτιρίων Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος» (Α.Μ. 54/15).
  12. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης της μελέτης: «ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΙΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ Ν. ΦΙΛΑΦΕΛΦΕΙΑΣ – ΕΡΓΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΥΛΛΕΚΤΗΡΑ Σ7» κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 10, παρ. 2, εδ. στ) του Ν. 3316/05.
  13. Έγκριση τρόπου εκτέλεσης έργων του εγκεκριμένου Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2016.
  14. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στη κοινή επιτροπή παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την εκτέλεση της μελέτης με τίτλο «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΟ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ».
  15. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στη κοινή επιτροπή παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού για την εκτέλεση της μελέτης με τίτλο «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ 5Χ5 ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ».
  16. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου με τον αναπληρωτή του στη κοινή επιτροπή παρακολούθησης της Προγραμματικής Σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής για την εκτέλεση της μελέτης με τίτλο «ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΕΡΙΞ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ».

Προηγούμενο άρθροΑΤΤΙΛΑΣ ’74: Η εισβολή στη Κύπρο με σπάνια videos & Ντοκιμαντέρ!
Επόμενο άρθροΚαφετζής, έδινε ναρκωτικά και βίαζε 16χρονη υπάλληλο του!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.