Έλεγχος του Δήμου σε καταστήματα

0

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

dimarxeio-nea-filadelfeiaΤην Παρασκευή 8 Ιουλίου κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας, παρουσία εκπροσώπων τηςδημοτικής αρχής και του Δημάρχου, πραγματοποίησε έλεγχο σε 30 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί των οδών Δεκελείας, Σάρδεων, Βρυούλων και Ν. Τρυπιά.

Στα 20 από αυτά δεν διαπιστώθηκε καμία παράβαση, ενώ στα 10 υπήρχαν παραβάσεις κυρίως αυθαίρετης κατάληψης κοινόχρηστου χώρου καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για την χρήση μουσικών οργάνων.

Η δημοτική αρχή δεσμεύεται ότι το επόμενο διάστημα, σε συνεργασία με όλα τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα, θα εντατικοποιήσει τους ελέγχους, προκειμένου να μειωθούν τα φαινόμενα αυθαιρεσίας, που λειτουργούν τόσο εις βάρος των δημοτών, όσο και των νόμιμων επαγγελματιών, που αποτελούν και την μεγάλη πλειοψηφία.

Προηγούμενο άρθροΔΗΜΟΙ: Αιτήσεις στο oaed.gr για την Κοινωφελή Εργασία 2016
Επόμενο άρθροKρυψώνα στη Νέα Ιωνία έκρυβε “θησαυρό”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.