ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ Στο τιμόνι του Ιωνικού ΝΦ Μαντζόπουλος – Φουντεδάκης!

Στο τιμόνι του Ιωνικού ΝΦ Μαντζόπουλος – Φουντεδάκης!Προπονητές της ανδρικής ομάδας του Ιωνικού ΝΦ για την περίοδο 2016 – 2017 θα είναι οι κύριοι Βαγγέλης Μαντζόπουλος και Μάϊκ Φουντεδάκης.

Το προπονητικό δίδυμο θα αναλάβει την δύσκολη αποστολή να ηγηθεί και να δημιουργήσει μια ομάδα που θα πρέπει να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α2 όπως αρμόζει στην ιστορία του Ιωνικού ΝΦ.

Ταυτόχρονα αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν τον κορμό στον οποίο η ομάδα τα επόμενα χρόνια θα στηριχτεί για να επανέλθει στην Handball Premier. 

Με λακωνικές δηλώσεις τους, έδωσαν από την πρώτη συνάντηση το στίγμα τους και επισήμαναν ότι πρέπει να μείνουν όλοι πιστοί στο σχέδιο και το πλάνο τους για την επαναφορά του ΙΩΝΙΚΟΥ ΝΦ στην ELITE και να γίνει πάλι ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ.

 

Οι δηλώσεις:

 

Μάϊκ Φουντεδάκης

Ο καθρέφτης του αγώνα είναι η προπόνηση και ο καθρέφτης της προπόνησης είναι ο αγώνας, τον ΙΩΝΙΚΟ μας πρέπει να καταφέρουμε όλοι μαζί να το φτάσουμε στον θρόνο του.

 

Βαγγέλης Μαντζόπουλος

Πάμε όλοι μαζί με την δουλειά να χτίσουμε τον ΙΩΝΙΚΟ που είχαμε και ζήσαμε όλα τα καλά χρόνια, πρέπει να γράψουμε τη νέα ιστορική σελίδα του ΙΩΝΙΚΟΥ στο Χάντμπολ.


Κάντε Like στην εφημερίδα μας και μάθετε πρώτοι τα πάντα για την Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα & όχι μόνο!