Δ.Φ.Χ.: Ανακοίνωση για δημοσίευμα τοπικού τύπου – σχόλιο Fx

0

dsΑπό το γραφείο δημοσίων σχέσεων του δήμου, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση για δημοσίευμα (σε τοπική ιστοσελίδα) που αφορούσε τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γιώργο Πάνο. Μετά την ανακοίνωση το σχόλιο της Fx-news:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αμέσως μετά το Δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 22/6 υπήρξε δημοσίευμα σε ιστοσελίδα του τοπικού τύπου που παρομοίαζε τη στάση του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου κ. Πάνου με αυτή των νεοναζί της Χρυσής Αυγής. Η τοποθέτηση αυτή μάλιστα γίνεται από δημοσιογράφο που προηγουμένως του είχε δοθεί ο λόγος από το προεδρείο να εκφράσει τις απόψεις του στο Δημοτικό συμβούλιο, γεγονός που είναι καταγεγραμμένο και στα ίδια τα πρακτικά.

Επειδή οι δημοκρατικοί κοινωνικοί αγώνες του κ. Πάνου και της διοικούσας παράταξης είναι γνωστοί και αδιαμφισβήτητοι στην τοπική κοινωνία. Επειδή είναι άκρως επικίνδυνο και αποπροσανατολιστικό σε μία εποχή που το πραγματικό αυγό του φιδιού εκκολάπτεται σε όλη την Ευρώπη να χαρακτηρίζεται ως φασίστας κάποιος, μόνο και μόνο επειδή διαφωνεί κάποιος μαζί του, αγνοώντας έτσι τον πραγματικό φασισμό. Επειδή σε αυτό το Δημοτικό συμβούλιο υπήρξαν στο παρελθόν εξωθεσμικές προσπάθειες επιβολής γνώμης δια της βίας και δεν υπήρξε ουδεμία αναφορά στην ανεκτική στάση του τότε προεδρείου, κατά πόσο μάλλον ο χαρακτηρισμός της ως φασιστικής. Γι’ αυτούς τους λόγους εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για την άδικη επίθεση στο πρόσωπο του προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου, θεωρώντας πως είναι επίθεση συνολικά στη δημοτική αρχή. Το δικαίωμα στην διαφορετική άποψη και στην κριτική είναι αυτονόητο, θεσμικά κατοχυρωμένο και προωθητικό για την ίδια τη δημοκρατία και τον πλουραλισμό. Η σπίλωση όμως και η στοχοποίηση ανθρώπων μέσα από την παραχάραξη της ίδιας της πραγματικότητας είναι απολύτως καταδικαστέα.


ΣΧΟΛΙΟ Fx-news

 Η δημοκρατικότητα του καθενός μας, όπως και του κυρίου Πάνου, αποδεικνύεται με πράξεις, πόσω μάλλον όταν βρισκόμαστε σε θέση  εξουσίας. Ο κ. πρόεδρος μετά από σχεδόν 2 έτη στη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας, ΔΕΝ την έχει αποδείξει. Αυταρχικός, διχαστικός, προσβλητικός σε όσους “δεν γουστάρει” και με “Δημοκρατία αλά καρτ “. Προφανώς για το περιεχόμενο του “δημοσιεύματος” που αναφέρει η ανακοίνωση, αρμόδιος να απαντήσει είναι ο συγγραφέας του. Εμείς απλά παραθέτουμε τα δικά μας δημοσιεύματα που αποδεικνύουν την… αντίληψη “περί δημοκρατίας” του κ. προέδρου::
Προηγούμενο άρθρο2ο ΓΕΛ Ν.Φ.: “Ρωμαίος & Ιουλιέτα” την Πέμπτη (30/06) στο ΠΠΙΕΔ
Επόμενο άρθροΦΕΑ: Με επιτυχία οι εκδηλώσεις στη μνήμη του Γιώργου Αποστολάκη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.