Γήπεδο ΑΕΚ: «Βρισκόμαστε στο παρά πέντε»

0

aek-maketa4

Αισιόδοξος ότι το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ δεν θα τραβήξει για πολύ ακόμα δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕK κύριος Ανδρέας Δημάτος.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM, ο διευθυντής επικοινωνίας συμμερίστηκε τον εκνευρισμό του κόσμου για τις καθυστερήσεις και τις συνεχείς αναβολές και δήλωσε:

«Υπάρχει μεγάλη αναμονή και εκνευρισμός στον κόσμο για το θέμα του γηπέδου. Έχει περάσει πολύς χρόνος από τότε που εξαγγέλθηκε το έργο. Ό,τι ήταν να κάνουν η ΑΕΚ, η Ερασιτεχνική και η «Δικέφαλος 1924» το έχουν κάνει. Έχει κερδίσει η ΑΕΚ δύο προσφυγές στο ΣτΕ. Ένα-ένα πέρασε τα εμπόδια. Μετά ήρθε η ΜΠΕ του έργου. Βρισκόμαστε στο παραπέντε. Είναι δύσκολο να προδικάσει κάποιος το πότε θα αρχίσουν τα έργα. Δεν εξαρτάται από την ΑΕΚ αυτό. Όλα είναι πολύπλοκα με το Δημόσιο.

Είναι σημαντικό το έργο με την υπογειοποίηση σε πρώτη φάση. Είναι σε καλό δρόμο το συγκεκριμένο έργο από την Περιφέρεια. Έχει να κάνει και με την ανακούφιση της περιοχής γενικότερα. Ήθελε χρόνο το θέμα και σε πολιτικό και σε διπλωματικό και σε διοικητικό επίπεδο. Ολοένα και περισσότερο οι ενδείξεις είναι θετικές. Από πλευράς ΑΕΚ πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν μπορεί να γίνει εμπορική εκμετάλλευση του ονείρου του κόσμου, ενώ δεν εξαρτάται από εμάς το πότε θα αρχίσουν τα έργα. Αυτό που μας καίει τώρα είναι η άδεια. Μετά θα πάρουν όλα το δρόμο τους».

ΠΗΓΗsport-fm.gr
Προηγούμενο άρθρο“Καυτό” αναμένεται σήμερα το Δημοτικό συμβούλιο (7.00μμ)!
Επόμενο άρθροΝεκρός και 38 με δηλητηρίαση σε τραπέζι βάπτισης!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.