Βρετανοι ζητούν τώρα νέο δημοψήφισμα…

0

brexit-.Μια ηλεκτρονική αίτηση που απευθύνεται στο βρετανικό κοινοβούλιο και με την οποία ζητείται να διοργανωθεί ένα δεύτερο δημοψήφισμα, μετά την ψηφοφορία που έβγαλε τη Βρετανία από την ΕΕ, ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο υπογραφές στο Ίντερνετ.

Με την αίτηση ζητείται να πραγματοποιηθεί νέο δημοψήφισμα, αφού στο πρώτο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη κέρδισε το Brexit με 51,9% των ψήφων, μια απόφαση που αφήνει τη χώρα βαθιά διχασμένη.

Το κοινοβούλιο οφείλει να εξετάσει μια αίτηση από τη στιγμή που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 100.000 υπογραφές.

Όμως η εξέταση αυτή έχει τη μορφή μιας συζήτησης και δεν δεσμεύει για διεξαγωγή ψηφοφορίας ή λήψη κάποιας απόφασης, ενώ δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση να θέσει υπό αμφισβήτηση το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Η αίτηση αντανακλά τις βαθιές διαιρέσεις της χώρας που εμφανίσθηκαν με την ευκαιρία του δημοψηφίσματος, κυρίως αυτές μεταξύ νέων και ηλικιωμένων, καθώς και της Σκωτίας, της Βόρειας Ιρλανδίας και του Λονδίνου, από τη μια, και των περιφερειών των μεγάλων πόλεων και της υπαίθρου από την άλλη.

Προηγούμενο άρθροΝ. Φιλαδέλφεια: “Εισαγγελέας στο νεκροταφείο για σκανδαλώδη εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου”!
Επόμενο άρθροSara Underwood: Η γυμνή Yoga & η οικολογική συνείδησή της! (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.