Βασιλόπουλος: «Καταδικασμένοι για εκβιασμό, ναρκωτικά… βγάζουν εφημερίδα”! (Βίντεο)

0

ds-vasilo

Στην συζήτηση για τα ΜΜΕ που έγινε στο Δ.Σ. την περασμένη Τετάρτη, ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος κατά την ομιλία του για το θέμα, είπε:

«…υπάρχουν άνθρωποι καταδικασμένοι για εκβιασμό, καταδικασμένοι για ναρκωτικά, και βγάζουν εφημερίδα, και δεν τρέχει τίποτα. Δεν τρέχει τι-πο-τα! Και εδώ πέρα το αντιμετωπίζουμε όλο αυτό ως ένα συστατικό δημοκρατίας της πόλης. Πείτε μου λοιπόν σε ποια ευνομούμενη αστική δημοκρατία, θα γινόταν αυτό το πράγμα! Οριστικά καταδικασμένοι να βγάζουν ένα έντυπο, χυδαιολογώντας, λασπολογώντας, συκοφαντώντας… και ότι άλλο φανταστεί κανένας (…)”

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα της ομιλίας του δημάρχου, στην οποία αναφέρετε “στην εφημερίδα των καταδικασμένων”, καθώς και την “διαμάχη” που είχε με τον επικεφαλής του “νεο” κ. Γ. Αράπογλου για άλλη εφημερίδα (‘Ορίζοντες’) της οποίας ήταν ιδρυτής:

Προηγούμενο άρθρο1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Ν.Φ.: “Κωμωδία γένους θηλυκού” & “Τραγούδια 60’s” Σάββατο & Κυριακή στο ΠΠΙΕΔ
Επόμενο άρθρο“Λονδίνο, ανεξάρτητο κράτος”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.