Α.Ε. Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα: Βράβευση Τζούνιορ – Προτζούνιορ

0

1321132123

Στο γήπεδο  του Κόκκινου Μύλου έγινε την Κυριακή 05-06-2016 ή βράβευσή των τμημάτων τζούνιορ – πρότζούνιορ της ακαδημίας μας για την συμμετοχή τους στο τουρνουά που διοργάνωσε το soccer link υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. ΑΘΗΝΑΣ και την κατάκτηση της πρώτης και τρίτης θέσης αντίστοιχα, μετά από μια σειρά είκοσι αγώνων που έδωσε το κάθε τμήμα σε όλη την διάρκεια της περιόδου 2015-16.

123123Ο σύλλογός μας πιστεύει ότι και την φετινή αγωνιστική περίοδο κατάφερε τον στόχο του, ο όποιος είναι ή εκμάθηση βασικών αρχών τού αθλήματος καθώς και ή σωστή διαπαιδαγώγηση τών αθλητών μας από έμπειρους καθηγητές φυσικής αγωγής.

123Επίσης νοιώθουμε χαρά για το γεγονός ότι πολλά από τα παιδιά τής ακαδημίας  όταν τελειώνουν την “θητεία” τούς σε εμάς συνεχίζουν στον ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟ παρά το γεγονός ότι ή περιοχή που δραστηριοποιείται ο σύλλογος συνορεύει με την Νέα Ιωνία, το Γαλάτσι και την Αθήνα, Δήμοι οι οποίοι έχουν πολλές ομάδες και σε μεγαλύτερες κατηγορίες από τις δικές μας.

Τα παιδιά παραμένουν στη Νέα Φιλαδέλφεια πράγμα πολύ σημαντικό πιστεύουμε!

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά καθώς και τούς γονείς τους για την άψογη συνεργασία και συμπεριφορά εντός και εκτός γηπέδων!

Προηγούμενο άρθροΟ φετινός απολογισμός του Ιωνικού Ν.Φ.
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: “Ο Πολιτισμός συναντά τον Εθελοντισμό” (Φωτορεπορτάζ-Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.