Αντέχει ή ΟΧΙ το γεφυράκι της οδ. Κίρκης στους Απομάχους Νέας Φιλαδέλφειας;;;

0
Από τις εργασίες του Ιουνίου
Οκτώβριος 2013

Τον Οκτώβριο του 2013 και μετά από πολλά ρεπορτάζ της εφημερίδας μας σχετικά για το –“γκρεμισμένο” τότε- γεφυράκι της οδού Κίρκης στη Νέα Φιλαδέλφεια (συνδέει την περιοχή με τον Κόκκινο Μύλο) επισκευάστηκε από την τότε διοίκηση του Δ.Φ.Χ. (Δείτε ΕΔΩ το ρεπορτάζ).

nea-filadelfeia-neroponth-katastrofes (16)
Οκτώβριος 2015

Μετά όμως από την μεγάλη καταιγίδα του περασμένου Οκτώβρη 2015 (Δείτε ΕΔΩ), το γεφυράκι υπέστη ζημιές από τα ορμητικά νερά του Κηφισού.

Όπως βλέπετε στο Φωτορεπορτάζ της Fx, η κατάστασή του είναι τουλάχιστον “κακή” και δεν γνωρίζουμε εάν η χρήση του είναι επικίνδυνη ή όχι. Μάλιστα στην είσοδο της γέφυρας υπάρχει χαμηλά κολλημένο ένα σίδερο (για εμπόδιο;) και δεν γνωρίζουμε εάν η τοποθέτησή του έγινε λόγω ότι είναι ακατάλληλο (το γεφυράκι)…  ή για άλλους λόγους…

Το μέγα θέμα είναι βέβαια ότι εξακολουθεί καθημερινά να χρησιμοποιείται από δεκάδες άτομα…

kirkis-gefyraki-nea-filadelfeia (1) kirkis-gefyraki-nea-filadelfeia (2) kirkis-gefyraki-nea-filadelfeia (3) kirkis-gefyraki-nea-filadelfeia (4) kirkis-gefyraki-nea-filadelfeia (5)

 

Προηγούμενο άρθρο“ΑΥΤΑΠΑΤΗ” η αναβάθμιση της ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ”
Επόμενο άρθροΒίντεο-ντοκουμέντο με τα βασανιστήρια στον Βαγγέλη Γιακουμάκη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.