ΦΕΑ: “Ανανέωσε και ο Γιώργος Τσούφης”

«Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΙΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ», ΔΗΛΩΣΕ Ο 54ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ

0

tzo

Στο πόστο του και τη νέα σεζόν στη ΦΕΑ θα μείνει ο Γιώργος Τσούφης. Ο 54χρονος τεχνικός θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως βοηθός προπονητή του Κυριάκου Κοσμίδη και τη νέα χρονιά, αφού ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Παράλληλα ο Τσούφης συμφώνησε με τους διοικούντες τον σύλλογο να αναλάβει και προπονητής στο εφηβικό τμήμα των «κυανόλευκων» που κατά την περυσινή περίοδο τον ρόλο αυτό είχε ανατεθεί στον αθλητή της ομάδας Κώστας Μπασέας.

Μπορεί να ζει και να λειτουργεί στη σκιά του πρώτου, ωστόσο την σημασία και την αξία γνωρίζουν όσοι βρίσκονται εντός της ομάδας. Είναι το δεξί χέρι, ο έμπιστος, ο μόνιμος συνομιλητής του προπονητή. Λόγω θέσης δεν ασκεί την απόλυτη εξουσία, δεν είναι αυτός που ουσιαστικά επιλέγει, δεν έχει την πρώτη ευθύνη των αποτελεσμάτων. Απαλλαγμένος από τα …βάρη αυτά είναι ο κατάλληλος ώστε να επικοινωνούν ελεύθερα οι παίκτες για κάθε θέμα.

Είναι το πρόσωπο που εμπιστεύονται. Είναι ο σύνδεσμος με τον κόουτς. Που έχει την μεγάλη ευθύνη. Να λύσει ο ίδιος τα θέματα ώστε ο πρώτος προπονητής να λειτουργεί και να δημιουργεί χωρίς εμπόδια. Φιλτράροντας τι είναι αυτό που αξίζει να μεταφερθεί καταφέρνοντας ταυτόχρονα να μην χάσει την εμπιστοσύνη των παικτών.

Όλα αυτά είναι ο Γιώργος Τσούφης, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα του μπάσκετ, αφού διετέλεσε πρώτος προπονητής στην ανδρική ομάδα της Δόξας Πολυγώνου, στις γυναικείες ομάδες του Σπόρτιγκ, του Παλαιού Φαλήρου, του Γαλατσίου, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια αποτελεί μέλος της οικογένειας της ΦΕΑ και μόλις πέρυσι ανέλαβε βοηθός του Κυριάκου Κοσμίδη.

Λίγες ώρες μετά την επίτευξη της συμφωνίας του, ο Τσούφης βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για την απογευματινή προπόνηση της ομάδας και μίλησε στην επίσημη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της ΦΕΑ στο διαδίκτυο και στον δημοσιογράφο Ιωάννη Νοταρά για την συμφωνία των δύο πλευρών.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και είναι τιμή μου που συνεχίζω και είμαι μέλος της οικογένειας της ΦΕΑ», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Τσούφης και πρόσθεσε αναφερόμενος στη συνεργασία του με τον Κυριάκο Κοσμίδη στην πρώτη τους χρονιά: «Έχω την αίσθηση πως η συνεργασία μας ήταν καλή και εκτιμώ πως πάντα υπάρχει καλύτερο από το καλό. Θέλω να πιστεύω πως η δεύτερη χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη από την πρώτη, γιατί ήδη έχουμε γνωριστεί από την πρώτη. Σίγουρα ο ρόλος του βοηθού είναι πίσω από τον πρώτο δίχως να έχει ένα μαχαίρι ο προπονητής στην πλάτη του».

Αναφερόμενος στις προοπτικές της ΦΕΑ για τη νέα σεζόν που θα βρει την ομάδα στην Α’ ΕΣΚΑ, ο Τσούφης τόνισε: «Από ότι έχουμε μιλήσει με τον Κοσμίδη, για εμένα πρώτος στόχος κάθε ομάδας είναι έχει πρώτα υγεία γιατί ό,τι μεταγραφές αθλητών και να κάνεις εάν δεν είναι υγιείς στην διάρκεια, γιατί το είδαμε και φέτος με δύο απώλειες σημαντικών παικτών, κάπου ο στόχος δεν επιτυγχάνετε. Άρα να έχει υγεία η ομάδα αυτή που θα επανδρώσει τη ΦΕΑ. Έχω την αίσθηση πως θα πάμε πολύ καλά».

Προηγούμενο άρθροΑρχιμανδρίτης παρενοχλούσε σεξουαλικά 5χρονο…
Επόμενο άρθροΆγιος Κωνσταντίνος & Αγία Ελένη: Οι “Πρωτεργάτες” της Ορθοδοξίας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.