Πρωτομαγιά 2016: Φωτορεπορτάζ από το μεσημέρι της Παρασκευής

0

Από πολύ νωρίς το πρωί της Παρασκευής (6/5) οι μικροπωλητές ξεκίνησαν να στήνουν τους πάγκους τους.

Οι κεντρικές οδικές αρτηρίες της Νέας Φιλαδέλφειας έκλεισαν από νωρίς το πρωί. (δείτε επίσης: Πρωτομαγιά 2016: «Πότε θα κλείσουν οι δρόμοι βρε παιδιά;;;»)

 

Στο ανακαινισμένο Δημαρχείο της πόλης μας ένα τεράστιο πανό του “σωματείου εργαζόμενων Δ.Φ.Χ.” έχει καλύψει μεγάλο μέρος της πρόσοψης. Είναι κρεμασμένο από το μπαλκόνι του γραφείου του δημάρχου… Το μικρότερο πανό του ιδίου σωματείου που βρίσκεται αριστερά, στέκει “αγέρωχο” από το περασμένο καλοκαίρι που έγινε το “περίφημο” δημοψήφισμα… Να υποθέσουμε ότι μπορούν (;) να αναρτήσουν και τα δικά τους πανό και άλλοι σύλλογοι, κόμματα, φορείς, δημότες κλπ…

20160506_133002 20160506_134848

Προηγούμενο άρθρο23χρονη φοιτήτρια έσωσε τον σύντροφο της και σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία στην Θάσο
Επόμενο άρθροΠρωτομαγιά 2016: Φωτορεπορτάζ από το βράδυ της Παρασκευής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.