Πρωτομαγιά 2016: “Περίεργη” η “Εξαφάνιση ανηλίκου” το Σάββατο το απόγευμα…

0

exafanish-anhlikoyΑναστάτωση και “παγωμάρα” επικράτησε το Σάββατο το απόγευμα στο “πανηγύρι” της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, όταν από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε “εξαφάνιση” ανήλικου κοριτσιού(5χρονών)

Όλοι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο “πανηγύρι” έψαχναν γύρω τους μήπως δουν κάποιο ασυνόδευτο κοριτσάκι. Αλλά μάταια… Πέρασε το βράδυ του Σαββάτου, ήρθε η Κυριακή, και στην πόλη υπήρχε ένα “ερώτημα”: “Τι έγινε με το κοριτσάκι, βρέθηκε;;;”

Η Fx έκανε το σχετικό ρεπορτάζ και έψαξε ενδελεχώς το θέμα. Οι πληροφορίες που συλλέξαμε, μας οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι μάλλον η “εξαφάνιση” ήταν… τουλάχιστον μια κακόγουστη φάρσα…

Αν έχουμε κάποιο νεότερο από την υπόθεση, θα σας ενημερώσουμε άμεσα…

Προηγούμενο άρθροΜάγκυ Χαραλαμπίδου στα 49ης & στα παλιά της! (photos)
Επόμενο άρθροΘεσπρωτία: Τον βρήκαν αποκεφαλισμένο μέσα σε στάβλο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.