Νέα Χαλκηδόνα: Σύλληψη 2 Τσέχων που “άδειαζαν” Σούπερ Μάρκετ!

0

astynomia-xeiropedes-

Δύο νεαροί από την Τσεχία, ηλικίας 17 και 23 ετών, συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες της 12ης Μαΐου στη Νέα Χαλκηδόνα, για διακεκριμένες κλοπές. Οι δράστες αναζητούνταν, καθώς είχαν διαπράξει κλοπή τσάντας από πελάτη καταστήματος σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες από τον περασμένο Αύγουστο διέπρατταν συστηματικά κλοπές σε βάρος πελατών καταστημάτων σούπερ μάρκετ, από τους οποίους αφαιρούσαν τις τσάντες τους.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν δέκα κλοπές τσαντών σε καταστήματα σούπερ μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής (Γλυφάδα, Βριλήσσια, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Νέα Χαλκηδόνα, Καμίνια, Αιγάλεω).

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.325 ευρώ καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Προηγούμενο άρθροΣτη Νέα Φιλαδέλφεια έκανε τις “αλλαγές” η σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα smart και Toyota Aygo!
Επόμενο άρθροΑγνοείται η Sinead O’Connor…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.