Εκδήλωση μνήμης «ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ» στην Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας

0

Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων του Ιερού Καθεδρικού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ν. Φιλαδελφείας για τα ενενήντα (90) χρόνια από της ιδρύσεώς του, η Ιερά Μητρόπολη Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας σε συνεργασία με το Δήμο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος οργάνωσαν εκδήλωση μνήμης με θέμα: «ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΧΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ».

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε εν μέσω πολυπληθούς ακροατηρίου όλων των ηλικιών τη Δευτέρα 23 Μαΐου 2016 το βράδυ στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ) στη Ν. Φιλαδέλφεια, έδωσαν το παρών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ, ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος κ. Άρης Βασιλόπουλος, πολλοί Κληρικοί, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι Σωματείων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ομιλητές της εν λόγω εκδήλωσης ήταν ο κ. Λεωνίδας Θ. Χρυσανθόπουλος, Πρέσβης, ο οποίος ανέπτυξε ομιλία με θέμα: «Ιστορική πτυχή της Γενοκτονίας των Αρμενίων», ο Πανοσ. Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Σακούρ με θέμα ομιλίας: «η Συριακή Προσφυγιά» και ο κ. Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων με θέμα ομιλίας: «Η Γενοκτονία και η «προσφυγοποίηση» του Ελληνισμού της Ανατολής».

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Φωτογραφίες : Πέτρος Αμπατζόγλου

 

Προηγούμενο άρθροΕγγραφές σε Νηπιαγωγεία & Δημοτικά
Επόμενο άρθρο«Δράκος» προκαλεί τρόμο στο Μαρούσι
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.