“Άρχισαν και τις ‘απειλές’ οι ‘γνωστοί’ της πόλης!” #apeiles

0

715665148Το άρθρο της στήλης (Απρ 25, 2016) #Fx-Hashtags με τίτλο: “«Πιάστηκαν πάλι… ‘Με την Γίδα στην Πλάτη’»! #pali_gida_plath“, έγραφε:

⇒Τα ίδια και τα ίδια… Το «κουσούρι» δεν φεύγει ποτέ… Πήγαν να μοιράσουν την «φυλλάδα» τους με «σχέδιο» προς τους «διανομείς«: «Αφήνεις τις δικές μας και με… ‘τρόπο’ παίρνεις των άλλων και τις πετάς…» «Τρομερό» το σχέδιο και παλιό… Έλα που όμως κάποιος «Γάτος» ‘μάγκωσε‘ τον «εντολοδόχο τους«… Και από «θαύμα» γλύτωσε το κεφαλάκι του… Αλλά τι φταίει και αυτός… «εντολές» είχε!«Πιάστηκαν πάλι… ‘Με την Γίδα στην Πλάτη’»!⇐

Και συμπληρώνουμε με νεότερη πληροφορία: Ο “Διανομέας” τελικά ήταν ο ίδιος ο “εντολοδόχος”…

απύθμενο θράσος!!!

Στις 8/5 άτομο με το “όνομα” ΜΑΚΗΣ σχολίασε το συγκεκριμένο άρθρο:

654Το “στοχευμένοαπειλητικό υβριστικό σχόλιο του “ΜΑΚΗπροειδοποιεί – απειλεί τους ανθρώπους τις εφημερίδας μας και έχει στόχο τουλάχιστον τον εκφοβισμό τους. Ο “κ. ΜΑΚΗΣ” είναι σίγουρο ότι σχολίασε εκ μέρους “γνωστών” της πόλης ή είναι ένας από αυτούς. Και λέμε είναι σίγουρο, διότι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ περιστατικό που “κωδικοποιημένα” και διακριτικά -για να μην δώσει έκταση στο περιστατικό- ανεφέρε η στήλη, το γνωρίζουν απειροελάχιστοι. Συγκεκριμένα ο/οι ΘΥΤΕΣ και το ΘΥΜΑ που τους έπιασε “με την Γίδα στην Πλάτη“, μέσα στο μαγαζί του!!!.

Ας αφήσουν λοιπόν οι γνωστοί τις απειλές και το bullying για να καλύψουν τις “πράξεις τους” και ας κοιταχτούν λίγο στον καθρέπτη…

Προηγούμενο άρθροΈρχεται νέα Φοροκαταιγίδα!!!
Επόμενο άρθρο“ΡΩΓΜΕΣ” από τον Ηπειρώτη ποιητή Γιάννη Βέλλη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.