ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Fx: “Αξιολογήστε την Δημοτική αρχή του Δήμου Φ.Χ. μετά από 18 μήνες διοίκησης” (Συνολικά & Ατομικά)

9

fx-psifoforia-dfx-2Η Fx-news.gr δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες – δημότες να αξιολογήσουν το μέχρι στιγμής έργο της Δημοτική αρχής.

Περισσότερο από 18 μήνες στο τιμόνι του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, η διοίκηση του Άρη Βασιλόπουλου και της δημοτικής παράταξης του “Δύναμη Πολιτών”, αξιολογείτε με την ψηφοφορία της Fx για τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της συνολικά, αλλά και ατομικά ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι της.


Διευκρινίζουμε ότι (Όροι ψηφοφορίας): Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών της ηλεκτρονικής εγημερίδας Fx-news.gr (filadelfia-xalkidona.gr) που επέλεξαν να ψηφίσουν. Οι χρήστες θα μπορούν να ψηφίζουν μία(1) φορά, και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη της ψηφοφορίας στην έντυπη εφημερίδα Fx-news. Η ψηφοφορία ξεκίνησε την Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 και θα λήξει την Δευτέρα 18 Απριλίου 2016.


ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

654646486[total-poll id=118463]

vasilopoylos[total-poll id=118468]

panos[total-poll id=118472]

lalos[total-poll id=118474]

kalam[total-poll id=118478]

ananiad[total-poll id=118480]

koyma[total-poll id=118482]rokou[total-poll id=118486]

Προηγούμενο άρθροΗ εκδίκηση! “Τα πάχη τους τα κάλλη τους”! (photos)
Επόμενο άρθροΕις Μνήμη του Γιάννη Μαρουλά…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καθαριότητα ανύπαρκτη!Οι αθλητικές εγκαταστάσεις και το πάρκο στη Ν. Πλαστήρα πιο βρώμικα απο ποτέ άλλοτε!Η παιδική χαρά που καθημερινά φιλοξενεί δεκάδες παιδάκια παραμελημένη, προφανώς περιμένουν να γίνει κάποιο ατύχημα για να ασχοληθεί κάποιος!

  2. Καθαριότητα ανύπαρκτη!Οι αθλητικές εγκαταστάσεις και το πάρκο στη Ν. Πλαστήρα πιο βρώμικα από ποτέ!Η παιδική χαρά που κάθε μέρα φιλοξενεί δεκάδες παιδάκια παραμελημένη, προφανώς περιμένουν να γίνει ατύχημα για να ασχοληθεί κάποιος!

  3. ούτε μία τρίχα απο τα @@@@@ του Αποστολάκη , δεν είναι ο σημερινός άσχετος υποθετικά δήμαρχος της πόλης μας .
    Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα αυτό το ερασιτεχνικό θέατρο

  4. Αλήθεια γιατί σχολιάζετε ανώνυμα ή με αρχικά??? Φοβάστε να αντιμετωπίσετε την άποψή σας ή απλά λέτε ψέματα (για το δεύτερο είμαι σίγουρος… γι’ αυτό και φοβάστε τον εαυτό σας..!! Α, να χαθείτε!!

  5. @Βασίλης Γκάτζιος

    1ον: Δεν υπάρχει ανωνυμία στο ιντερνετ κύριε. Αν γραφεί κάτι επιλήψιμο ο θιγόμενος μπορεί να προσφύγει στις αρμόδιες αρχές και να ζητήσει την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών

    2ον: Στέλνετε και στις εφημερίδες και στα περιοδικά επιστολές διαμαρτυρίας για τις ανώνυμες ή με ψευδώνυμο στήλες που γράφονται από τότε που υπάρχει έντυπος τύπος;

    3ον: Θα μπορούσα κι εγώ να σας πω ότι γράφετε επώνυμα γιατί είστε ψώνιο και θέλετε να προβληθείτε. Δεν το λέω γιατί δεν ασχολούμαι με τους άλλους.

  6. ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ,ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!!ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ,ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΘΑ ΜΕΙΝΑΤΕ….7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2017 ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.