Ψηφοφορία Fx: Απάντηση στα “Facebook-προσχήματα” του Δημάρχου!

4

3465436Στις 4 Απριλίου η Fx-news.gr ξεκίνησε ηλεκτρονική ψηφοφορία

με τίτλο “«Αξιολογήστε την Δημοτική αρχή του Δήμου Φ.Χ. μετά από 18 μήνες διοίκησης» (Συνολικά & Ατομικά)“. Στην ψηφοφορία της οι επισκέπτες της ηλεκτρονικής εφημερίδας Fx-news.gr (filadelfia-xalkidona.gr) αξιολογούν τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της διοίκησης “Βασιλόπουλου” συνολικά, αλλά και ατομικά τον ίδιο τον δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και τον πρόεδρο του Δ.Σ. (δείτε ΕΔΩ την ψηφοφορία)

Η κοινή ερώτηση για όλους ήταν “Πόσο ικανοποιημένοι είστε από τον/την…. (Διοίκηση, πρόσωπα);;;

Και οι επιλογές απάντησης: 1.Πολύ 2. Λίγο 3. Καθόλου

qwewqe 654945894lsakdjfhiuesdhiuΟ δήμαρχος κ. Βασιλόπουλος μετά την δημοσίευση της ψηφοφορίας σχολίασε στο προσωπικό του προφίλ στο… Facebook: «“Γκάλοπ” τοπικού σαιτ με κλίμακα αξιολόγησης της δημοτικής αρχής τόσο αντικειμενική ώστε 2 από τις 3 επιλογές αξιολόγησης να είναι αρνητικές… Ούτε τα προσχήματα».

Δεν θα απαντήσουμε με “κορώνες” και “άσφαιρα” για “λαϊκή κατανάλωση” αλλά υπενθυμίζοντας την ψηφοφορία που είχαμε διεξάγει για την αντιπολίτευση του Δ.Φ.Χ. (25/1/2016-δείτε ΕΔΩ), καθώς και την πρώτη ψηφοφορία για τον κ. Δήμαρχο τον Ιούνιο του 2015 (δείτε ΕΔΩ). Και στις δύο προηγούμενες ψηφοφορίες οι απαντήσεις ήταν οι ίδιες (πολύ-λίγο-καθόλου). Μόνο στην πρώτη του Ιουνίου 2015 για τον κ. Δήμαρχο υπήρχε επιπρόσθετα η επιλογή “Δεν μπορώ να κρίνω-χρειάζεται περισσότερος χρόνος” λόγω της 9μηνης τότε θητείας του. Δείτε τις αποδείξεις (προηγούμενες ψηφοφορίες) και τα συμπεράσματα δικά σας:

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ 25/1/2016

psifoforia-fx-news-antipoliteysh113ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ 8/6/2015

12321321

 

 

Προηγούμενο άρθροΜαζική αποχώρηση στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθρο“Όλα καλά” μεταξύ ΦΕΑ & Νέας Ιωνίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμείς να δεις πόσο διασκεδάζουμε μαζί σου που περνιέσαι για ξύπνιος και παραμυθιάζεις τον κόσμο.Σε άλλους λες οτι έφυγες απο το σύριζα και σε άλλους οτι είσαι συριζα.Όσο και να μας διασκεδάζεις ομως δεν θα μας λείψεις καθόλου το 2019 που δεν θα βρεις ούτε τη ψήφο σου.

  2. Αυτό το τυπάκι πιθανόν ήθελε να γίνει δημοσιογράφος. Δεν τα κατάφερε και του έμεινε απωθημένο. Λογικό αφού αν και φιλόλογος γράφει το ανένταχτος με Κ αντί Χ ή κάνει copy-paste κείμενο από site παρουσιάζοντάς το για δικό του στο αγαπημένο του φέϊσμπουκ χωρίς να αναφέρει πηγή. Δεν εξηγείται αλλιώς η μόνιμη μανία καταδιώξεως που τον διακατέχει για τα ΜΜΕ.

  3. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ 15 ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.