“Ψηφοφορία: 10 νέες επιλογές αξιολόγησης για τον άρχοντα” #lord_vote

6

lord-voteΜετά από την “σκληρή” κριτική που δεχτήκαμε από τον άρχοντά μας μέσω… fatsobook, σχετικά με το “γκάλοπ” που κάνουμε για την ομάδα του, η στήλη κρατώντας τα “προσχήματα” δημοσιεύει την παρακάτω “αντικειμενική ψηφοφορία“:

(Όροι ψηφοφορίας): Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν τίποτα, αλλά μόνο τη χιουμοριστική διάθεση των αναγνωστών της στήλης #Fx-hashtags. Οι χρήστες θα μπορούν να ψηφίζουν ένα εκατομμύριο(1.000.000) φορές ο καθένας. Η ψηφοφορία ξεκίνησε την Παρασκευή 8 Απριλίου 2016 και θα λήξει την Κυριακή 19 Μαΐου 2019.

[total-poll id=118578]

Προηγούμενο άρθροΟ “επισκευασμένος” κεκλιμένος γλόμπος… καραδοκεί!
Επόμενο άρθροΞύλο, χημικά και φιέστα για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δεν είναι ούτε αυτό! Βασικά ούτε κι οι ίδιοι ξέρουν πια τί είναι. Ένα εύθραυστο μωσαϊκό ήταν από την αρχή και θα γίνει θρύψαλα μόλις έρθει η ώρα του rotation.

  1. Πρέπει να προσθέσετε και μια επιλογή ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ στο τέλος.
    Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω.

    #o_facebookakias_dimarhos_xanahtypa

  2. // νομίζει ότι ακόμα κατευθύνει τους πασπίτες που στρατολογούσε στο κόκκινο και κουμάνταρε την πληροφόρηση στο μικρόκοσμο της ολιγομελούς οργάνωσης \\ από φιλαδέλφεια ούτε μυρωδιά \\ χαμένος στην αγωνία του να βρει το επόμενο αριστερό όχημα ανάδειξης αφού βλέπει το άδοξο τέλος του σύριζα \\ με το κόμμα βέβαια δεν μπορεί και να διακόψει αφού ήταν υπάλληλός του \\ ξέρει κι ο ίδιος ότι έχει ημερομηνία λήξης το 2019 \\

    • Αυτό το ότι ήταν έμμισθος υπάλληλος του σύριζα, είναι καλό να υπενθυμίζεται συνεχώς.
      Γιατί θα κάνει πολλές προσπάθειες να εμφανιστεί διαφοροποιημένος από το ναυάγιο συριζα.
      Πρόκειται για βαθύ σύριζα και μην παραμυθιάζεται και κανένας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.