Χωριό Παραγωγών – Χωρίς Μεσάζοντες την Κυριακή

0

564+9749+Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση αππο τον Δ.Φ.Χ.:

Την Κυριακή  3  Απριλίου στον πεζόδρομο του Άλσους πραγματοποιείται μια διαφορετική δράση του Χωριού Παραγωγών – Χωρίς Μεσάζοντες.

Η ‘’ Κόκκινη Κουζίνα ‘’ της Αλληλεγγύης για όλους, θα μαγειρέψει για τους παρευρισκόμενους πολίτες και παράλληλα εκπρόσωπός της όπως και ομάδα από τους παραγωγούς θα μας παρουσιάσουν τη διαδικασία της πορείας των προϊόντων από την παραγωγή έως την κατανάλωση τους, καθώς και την διατροφική τους αξία!

Ελάτε λοιπόν να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, να γευθείτε, να ενημερωθείτε, και να περάσετε ένα όμορφο πρωινό, από τις 8:00 έως τις 14:00.

Σας ενημερώνουμε πως η δράση του Χωριού Παραγωγών για τον μήνα Μάιο δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς συμπίπτει με την Κυριακή του Πάσχα, επομένως η επόμενη συνάντηση μας προγραμματίζεται για την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Προηγούμενο άρθροΑΟΝΦ Άτταλος: Πρόγραμμα αγώνων Σαββατοκύριακου
Επόμενο άρθροΜε μαθηματικό κώδικα έγραψε ο Ομηρος τα έπη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.