Πολλές Δράσεις από τους Εθελοντές Π.Π. Νέας Φιλαδέλφειας

0

111Την Κυριακή 3/4 πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδρομή των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, προσφορά του Συλλόγου για τα Μέλη του. Κατά τη διάρκεια της ηλιόλουστης ημέρας, οι Εθελοντές και οι φίλοι τους απόλαυσαν τον πρωινό καφέ τους στην όμορφη Ιτέα, και στη συνέχεια μετέβησαν στο αρχοντικό Γαλαξίδι, όπου επισκέφθηκαν το αξιόλογο Ναυτικό & Ιστορικό Μουσείο της πόλης καθώς και την εκκλησία του Αγίου Νικολάου με το ξυλόγλυπτο τέμπλο τεχνοτροπίας μπαρόκ, που κατασκευάστηκε το 1840 και απεικονίζει παραστάσεις από την Καινή Διαθήκη.

Την επόμενη ημέρα 4/4 πραγματοποιήθηκε στο Φυλάκιο της λίμνης, Παρουσίαση του ΟΑΣΠ από τους επιστήμονες του Οργανισμού: 1. Αναστ. Ιωακειμίδου, Τοπογράφο Μηχανικό MSc και 2. Κων. Μπάκα, Πολιτικό Μηχανικό, που αφορούσε στις επιπτώσεις των σεισμών και στα ατομικά μέτρα προστασίας από αυτούς. Την παρουσίαση παρακολούθησαν, εκτός των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ, καθηγητές και γονείς μαθητών από το 1ο & 3ο Γυμνάσιο ΝΦ.

333Τέλος, την Κυριακή 10/4 και μετά από σχετικό αίτημα πραγματοποιήθηκε, στο Φυλάκιο της λίμνης, Μάθημα Α΄ Βοηθειών από εκπαιδευμένο Εθελοντή του Συλλόγου, για τους Ναυτοπροσκόπους Ν. Χαλκηδόνας.

222

Προηγούμενο άρθροΤο πάλεψε αλλά υποβιβάστηκε η ΦΕΑ!
Επόμενο άρθροΕλληνικός Ερυθρός Σταυρός Ν.Φ.: Αθόρυβα & με ταπεινότητα στηρίζει συμπολίτες μας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.