Ο “επισκευασμένος” κεκλιμένος γλόμπος… καραδοκεί!

4

werewΣε ρεπορτάζ της Fx το περασμένο Σάββατο 2 Απριλίου με τίτλο, Νέα Φιλαδέλφεια: «Το καμένο περίπτερο & ο κεκλιμένος γλόμπος»! (Φωτορεπορτάζ)‘, ο Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού κ. Νίκος Ανανιάδης είχε “αντιδράσει” με το παρακάτω σχόλιό του στο Facebook, την Δευτέρα 4/4/2016:

 

ananiadhs«Καλημέρα καλό το ρεπορτάζ αλλά… παλιό κύριε Βέττο. Το περίπτερο έχει απομακρυνθεί και το φωτιστικό είναι επισκευασμένο. Λίγη προσοχή δεν βλάπτει πριν βγάλουμε είδηση..

Ν. ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ Αντ/χος Ανακύκλωσης & Ηλεκτροφωτισμού»

Την ίδια μέρα (Δευτέρα) σε άρθρο μας με τίτλο, “Απάντηση με ντοκουμέντα της Fx-news στον αντιδήμαρχο για σχόλιο του σε ρεπορτάζ μας!“, οι αναγνώστες μας διαπίστωσαν κατά πόσο το σχόλιό του αντιδημάρχου ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα ή όχι…

Όσον αφορά στα θέματα του ρεπορτάζ μας, την Πέμπτη (7/4) που επισκεφτήκαμε τα δύο “επίμαχα” σημεία (περίπτερο, φωτιστικό):

Τα υπολείμματα του περιπτέρου απομακρύνθηκαν και ο χώρος καθαρίστηκε.

Ο “επισκευασμένος” (από πριν το Σάββατο… σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο) Γλόμπος…  ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ! Στην φωτογραφία της Πέμπτης 7/4 που βλέπετε, αμέριμνος νεαρός κάθεται στο παγκάκι του δήμου και πάνω από το κεφάλι του ο “επισκευασμένος” κεκλιμένος γλόμπος…

glomposΤα στοιχεία του ρεπορτάζ “μιλούν” από μόνα τους… Το σχόλιο του αντιδημάρχου (που όπως φάνηκε ποτέ δεν πήγε στα σημεία του ρεπορτάζ μας) ήταν το λιγότερο άστοχο και στα όρια της προσβολής. Καλό (για την πόλη μας) θα ήταν, τόσο ο αντιδήμαρχος όσο και άλλα μέλη της διοίκησης με προεξέχοντα τον Δήμαρχο κ. Βασιλόπουλο, να ασχολούνται λιγότερο με τον σχολιασμό (μέσω Facebook) των δημοσιευμάτων που “δεν τους αρέσουν” και περισσότερο με τα καθημερινά προβλήματα των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, όπως επιτάσσει το καθήκον τους.

Προηγούμενο άρθροΑμετανόητος ο καθηγητής που παρενοχλούσε μαθήτριες!
Επόμενο άρθρο“Ψηφοφορία: 10 νέες επιλογές αξιολόγησης για τον άρχοντα” #lord_vote
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα ήθελα να μάθω ποιος είναι ο αντιδήμαρχος για να των ευχαριστήσω για το παρκιν της οδού Δεκελείας που δεν μπορείς να κυκλοφορησεις

  2. Όταν θα του ‘ρθει του ανθρώπου στο κεφάλι, τότε θα το αντικαταστήσουν!Όπως και τόσα άλλα επικίνδυνα σημεία στην πόλη!Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μη χτιστεί το γήπεδο!

  3. Όχι. Τότε θα αντικαταστήσουν το κεφάλι του ανθρώπου ενώ όπως φαίνεται απ το άρθρο θέλει αντικατάσταση το δικό τους.

  4. Απαξιεί ο αντιδήμαρχος να έρθει ξανά να γράψει στο πόπολο. Ηρθε πέταξε την ατάκα του κι έγινε μπουχός.

    #robe_unbuttoned

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.