Νίκος Παπανικολάου: «Το καθήκον μας απέναντι στην ιστορία της ΑΕΚ»

0

papanikolaouΟ δημοτικός σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος Νίκος Παπανικολάου είναι ένας εκ των υποψηφίων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με τον συνδυασμό «Ζήτω η ΑΕΚ» στις προσεχείς εκλογές.

Ο μοναδικός που προέρχεται από την Δημοτική αρχή Νέας Φιλαδέλφειας έχοντας διατελέσει αντιδήμαρχος τόσο κατά την θητεία του αείμνηστου Γιώργου Αποστολάκη στη Νέα Χαλκηδόνα όσο και κατά την θητεία της Έφης Αποστολάκη στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έχει τοποθετηθεί ανοιχτά υπέρ του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια ενώ παρακολουθεί στενά και τα ερασιτεχνικά τμήματα με τα παιδιά του μάλιστα να είναι μέλη του τμήματος ξιφασκίας.

Ο Νίκος Παπανικολάου μίλησε αποκλειστικά στο enwsi.gr για την απόφαση του να συμμετάσχει στις εκλογές τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Όλοι οι ΑΕΚτζήδες πρέπει να προσφέρουμε, ο καθένας στον τομέα του, όλες μας τις δυνάμεις ώστε η ομάδα να αποκτήσει ξανά το δικό της γήπεδο, στη φυσική της έδρα, τη Νέα Φιλαδέλφεια και ταυτόχρονα τα ερασιτεχνικά τμήματα, να πρωταγωνιστούν στις διοργανώσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού. Αν μπορέσω να προσφέρω κι εγώ το ελάχιστο σε αυτή την προσπάθεια, θα μου δοθεί η δυνατότητα να το λέω με περηφάνια στα παιδιά και τα εγγόνια μου. Σεμνά και ταπεινά λοιπόν, πρέπει να πράξουμε το καθήκον μας, απέναντι στην ιστορία της ΑΕΚ που αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ιστορίας και της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΠΗΓΗenwsi.gr
Προηγούμενο άρθροΤέλος οι κοπάνες στο σχολείο -Ερχεται το ηλεκτρονικό απουσιολόγιο!!!
Επόμενο άρθροΠρωτοφανές: Σκοπιανοί αστυνομικοί επέβαλλαν την τάξη σε ελληνικό έδαφος!!! (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.