Νέα Φιλαδέλφεια: “Το καμένο περίπτερο & ο κεκλιμένος γλόμπος”! (Φωτορεπορτάζ)

6

fx-reportaz (7)Πριν αρκετούς μήνες στην διασταύρωση των οδών Λαχανά και Πλαστήρα (σχολεία π. ΚΑΤΕ) στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε ξεσπάσει φωτιά από εμπρησμό(;) σε περίπτερο που βρισκόταν στο σημείο.

Το περίπτερο ήταν εκτός λειτουργίας (ανοίκιαστο) και από την φωτιά καταστράφηκε ολοσχερώς. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, μετά από τόσους μήνες δεν έχουν απομακρυνθεί από τους αρμοδίους τα απομεινάρια του… τα οποία έχουν μετατραπεί σε σκουπιδότοπο!

fx-reportaz (1) fx-reportaz (2) fx-reportaz (4)

Κεκλιμένος Γλόμπος

Στον πεζόδρομο της οδού Αννεών και Δεκελείας στον “κλασσικό” δημοτικό πυλώνα φωτισμού (δίμπαλο), εδώ και μέρες ο ένας “γλόμπος” έχει αποκολληθεί από την βάση του και σχεδόν αιωρείται. Να σημειώσουμε ότι ακριβώς από κάτω υπάρχει παγκάκι όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες…

fx-reportaz (3) fx-reportaz (5) fx-reportaz (6)

Προηγούμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.
Επόμενο άρθρο“Στην Γειτονιά μας” του Alpha Tv η Νέα Φιλαδέλφεια – Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την εκπομπή! (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα καλό το ρεπορτάζ αλλά… παλιό κύριε Βέττο. Το περίπτερο έχει απομακρυνθεί και το φωτιστικό είναι επισκευασμένο. Λίγη προσοχή δεν βλάπτει πριν βγάλουμε είδηση..

    Ν. ΑΝΑΝΙΑΔΗΣ

  2. @ Ανανιάδης
    Δεν ειναι η πρωτη φορα που μελος της ΔΠ δειχνει τη δυσανεξια του στις τοπικες εφημεριδες η τουλαχιστον σε εκεινες που δεν σας σπατουλαρουν αφου υπαρχουν και τετοιες. Τι να κανουμε ομως. Αυτος ειναι ο ρολος του τυπου. Να ελεγχει την εξουσια και να υποδεικνυει λαθη και παραλειψεις. Μπραβο σας παντως που κινηθηκατε γρηγορα με βαση το ρεπορταζ του fx.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.