Η εκδρομή των Πελοποννησίων Ν.Φ.-Ν.Χ.

0

peloponhsioiΜία όμορφη μονοήμερη εκδρομή στη γραφική και ιστορική Δημητσάνα Αρκαδίας διοργάνωσε το Σάββατο 2/4 ο Σύλλογος Πελοποννησίων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας “ο Γέρος του Μοριά”.

Η ανταπόκριση των μελών και φίλων ήταν μεγάλη, όπως άλλωστε και η διάθεση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το πρωί πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο μαγευτικό και εντυπωσιακό σπήλαιο Κάψια, ενώ το μεσημέρι οι συμμετέχοντες απόλαυσαν φαγητό και καφέ στην πανέμορφη Δημητσάνα με τη σπουδαία ιστορία και συμβολή ιδιαίτερα κατά την Επανάσταση του 1821.

Παράλληλα, αρκετά μέλη είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Μουσείο Υδροκίνησης, με σημείο αναφοράς τον “μπαρουτόμυλο”, όπου παρασκευαζόταν η απαιτούμενη πυρίτιδα για τις ανάγκες του Αγώνα.

Η οργάνωση της εκδρομής ήταν για ακόμα μία φορά άψογη, χάρη στις προσπάθειες του προέδρου κ. Μπόβου αλλά και των μελών των Συλλόγου, οι οποίοι ήδη σχεδιάζουν την επόμενη δράση.

Σύλλογος Πελοποννησίων Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

«ο Γέρος του Μοριά»

Προηγούμενο άρθροΣεισμός 6,6 Ρίχτερ στα σύνορα Αφγανιστάν-Πακιστάν
Επόμενο άρθροΤέλος οι κοπάνες στο σχολείο -Ερχεται το ηλεκτρονικό απουσιολόγιο!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.