Από νίκη σε νίκη… οι παγκορασίδες της ΦΕΑ!

0

64646+4Μια ακόμη νίκη για τις παγκορασίδες της ΦΕΑ. Ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση, τα νεαρά κορίτσια του σωματείου της Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας επικράτησαν αυτή τη φορά εκτός έδρας της ΑΕ Κηφισιάς με σκορ 56-49 και διατηρήθηκαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ.

Για  τη Φ.Ε.Α. σκόραραν:

Πικραμένου Αλεξάνδρα 13, Καλλίρη Εύα 3, Καλλίρη Βασιλική 18, Χατζηδάκη Νεφέλη 6, Φρατζέσκου Ιωάννα, Αποστόλου Τασιάννα, Τριπολιτσιώτη Αννα, Τσάκνη Ελένη, Αρώνη Μυρτώ, Διαμαντοπούλου Χαρά, Αναούνη Αντριάννα,  Τρουβά Ιουλία, Δεσποτίδου Βασιλική 10, Σταμέλου Αγνή, Παγιουρτζή Βασιλική 6.

Επίσης συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομών  ΜΠΑΣΚΕΤ  του συλλόγου   (που   δέχονται αγόρια και κορίτσια 5 έως 18 ετών),   στο κλειστό σχολικό γυμναστήριο  Νέας  Φιλαδέλφειας, (Θεσσαλονίκης & Βυτίνης).

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Νικολέττου Ελένη, Τηλ. 6977441461.

Προηγούμενο άρθρο“Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση – Προβλήματα και Προοπτικές”
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη με 19 θέματα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.