Fx-news | Εφημερίδα |ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Έρχεται… το «Νησί του Παράνομου Έρωτα»!

cheat-islandΣτις διακοπές ή αποδράσεις με κάποιον «παράνομο» δεσμό ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να γίνετε «τσακωτοί» ή να σας δει κάποιο αδιάκριτο βλέμμα. Εντοπίζοντας ένα ειδικό target group, κάποιοι ευφάνταστοι επιχειρηματίες οργανώνουν ερωτικές διακοπές σε ένα ξεχωριστό νησί, όπου προτεραιότητα θα είναι η… μυστικότητα.

Το IllicitEncounters.com, ένας ιστότοπος «πονηρών» γνωριμιών που απευθύνεται σε παντρεμένους, επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι πρόκειται να αγοράσει ένα νησί, το οποίο σκοπεύει να μετατρέψει σε καταφύγιο για παράνομα ζευγαράκια.

Οι μόνες πληροφορίες που έχουν κοινοποιηθεί για το πρωτότυπο αυτό μέρος είναι ότι πρόκειται να ονομαστεί «Illicit Island» (Νησί του Παράνομου Έρωτα) και ότι βρίσκεται ανοιχτά της νότιας ακτής της Αγγλίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, στο νησί θα κατασκευαστούν «ερωτικές φωλιές» που θα διαθέτουν όλες τις ανέσεις, με ιδιαίτερη έμφαση φυσικά στην κρεβατοκάμαρα.

Οι επισκέπτες θα φτάνουν στο νησί με ελικόπτερο της εταιρείας, αφού έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχαστούν ενοχοποιητικά στοιχεία (όπως αεροπορικά εισιτήρια, κάρτες επιβίβασης, κτλ) σε κάποια τσέπη, όπου μπορεί να τα βρει ο/η σύζυγος.

Πριν όμως μεταφερθούν στο νησί τα παράνομα ζευγάρια θα υπογράφουν συμφωνητικό εχεμύθειας σχετικά με την ακριβή τοποθεσία του νησιού, ώστε να αποφευχθούν οι αιφνιδιαστικές επισκέψεις από απατημένους συζύγους, ενώ συζητείται ακόμα και το ενδεχόμενο να τους κλείνουν τα μάτια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ώστε να μην μπορούν σε καμία περίπτωση να αποκαλύψουν καμία χρήσιμη πληροφορία.

Exit mobile version