O Πάμπλο Ιγλέσιας (podemos) φιλά στο στόμα καταλανό βουλευτή! (video)

1

345234Θερμό εναγκαλισμό που κατέληξε σε ένα φιλί στο στόμα, είχαν ο ηγέτης του Podemos Πάμπλο Ιγλέσιας με τον επικεφαλής του καταλανικού En Comú Podem, Χαβιέ Ντομενέχ, μετά την ομιλία του δεύτερου στην ισπανική Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ψήφο εμπιστοσύνης στον Πέδρο Σάντσεθ.

Επίσης, κατά την ομιλία του αποχώρησαν από την αίθουσα οι βουλευτές του συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Όταν κατέβηκε από το βήμα, ο Ιγλέσιας τον αγκάλιασε θερμά και τον φίλησε, στο στόμα προκαλώντας… αίσθηση.

Σύμφωνα με το BBC δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο φίλοι χαιρετιούνται με τον τρόπο αυτό, αλλά είναι η πρώτη φορά που τους απαθανατίζει η κάμερα, γιατί το φιλί δόθηκε μέσα στο ισπανικό Κοινοβούλιο.

Φαν των Podemos δήλωσε στο Twitter: “Τί ωραία!”, ενώ άλλος: “Αυτό το φιλί δείχνει πως τα πράγματα έχουν αλλάξει”, ωστόσο άλλος δήλωσε: “Τώρα τα έχω δει όλα στο Κοινοβούλιο”.

Δείτε το βίντεο

Προηγούμενο άρθροΤσικνοπέμπτη στη Στρούγκα
Επόμενο άρθροΟι Έλληνες που ανακάλυψαν τα μυστικά του ήλιου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πόσο μπροστά η Φιλαδέλφεια !!!!!!!!!
    Εντάξει. Δεν φιλήθηκε βέβαια και κανένας με κανέναν στο στόμα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.
    Αλλά όλο και κάπου πηγαίνει ο νους όλων οτι θα μπορούσε και να έχει συμβεί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.