Σαββατοκύριακο στη Στρούγκα

0

stroyga-Προβολή/παρουσίαση: ΛΥΣΣΑ

Το Σάββατο 5/3 στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί προβολή/παρουσίαση της αυτοοργανωμένης, αντιεμπορευματικής ταινίας “Λύσσα”, μιας ταινίας για την ιστορική μνήμη και τη συλλογική συνείδηση.
Θα ακουθήσει συζήτηση με θέμα: “Η συλλογική δημιουργία και οι αυτοοργανωμένες παραγωγές στον αντίποδα ενός πολιτισμού παραγωγής θεάματος και εμπορευμάτων”

Προβολή/παρουσίαση: Λύσσα

-Συλλογική κουζίνα και ζωντανό ντρίγκι-ντρίγκι
Την Κυριακή 6/3, από τις 12.00, μαγειρεύουμε, τρώμε και γλεντάμε συλλογικά. Στη σημερινή συνθήκη της κοινωνικής απομόνωσης και της ατομικότητας, απαντάμε με αλληλεγγύη και συντροφικότητα. Στις 12.00 ξεκινάμε να μεγειρεύουμε όλοι μαζί και στις 15.00 αρχίζουμε να τρώμε.

http://strouga.espivblogs.net/2016/03/02/syllogiki-kouzina-6-3/

Σας περιμένουμε.
Δεκελείας 116, Ν. Φιλαδέλφεια
Κατειλημμένος Αυτοδιαχειριζόμενος Κοινωνικός Χώρος Στρούγκα

Προηγούμενο άρθρο“Τουρνουά Πίστη” για την Πίστη…
Επόμενο άρθροΧώρους φιλοξενίας προσφύγων από τους δήμους ζήτησε ο Γ. Μουζάλας στην έκτακτη σύσκεψη της ΚΕΔΕ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.