Πρωτοβουλία ανακούφισης των προσφύγων από του Εθελοντές Π.Π. Νέας Φιλαδέλφειας

0

Μεταξύ των εκατοντάδων συνανθρώπων μας που δεν μένουν ασυγκίνητοι με το δράμα των προσφύγων, και οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ανέλαβαν πρωτοβουλίες ανακούφισης με προσφορές των ιδίων, των φίλων του Συλλόγου αλλά και πολλών συμπολιτών. Συγκεκριμένα, οι Εθελοντές παρασκεύασαν με ατομική τους δαπάνη 130 μερίδες σπιτικού φαγητού και κέικ, τα οποία παρέδωσαν -σε ατομικές συσκευασίες- το πρωί της Κυριακής 6/3 στο λιμάνι του Πειραιά, στο κιόσκι της ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ – Πύλη Ε1, που έχει τη διαχείριση όλων των προσφορών. Επιπλέον του φαγητού παρεδόθησαν γάλα εβαπορέ, μωρομάντηλα και πάνες.

Ακολούθως, στην κινητή μονάδα του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ του ΠΑΙΔΙΟΥ, παρεδόθησαν αντιπυρετικά φάρμακα για τα παιδιά, αλλά και για ενήλικες τα οποία θα προωθηθούν στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ του ΚΟΣΜΟΥ. Κατά τη συνομιλία με τους Εθελοντές του ΧτΠ, έγινε γνωστό ότι υπάρχει ανάγκη για μάσκες προσώπου, γάντια latex, οινόπνευμα, γάζες fucidin, μωρομάντηλα και πάνες.

Το προσεχές Σαββατοκύριακο οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ θα παραδώσουν, εκτός των ανωτέρω ειδών, καινούργια είδη ένδυσης και υπόδυσης καθώς και κρουασάν, τα οποία αποτελούν προσφορά επιφανούς συμπολίτη μας που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση για την ιστορία του ΚΚΕ στο ΠΠΙΕΔ
Επόμενο άρθροΒρέθηκε οδηγός για τα λεωφορεία του Δήμου Φ.Χ.; – Ξεκινά η Δημοτική συγκοινωνία;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.