Εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην Τοπική Νέας Δημοκρατίας Φ.Χ.

1
nd-ekloges
Αρχείο

Σας γνωστοποιούμε πως σύμφωνα με απόφαση του Προέδρου του Κόμματος μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου και μελών ΔΗΜ. Τ.Ε των Τοπικών Οργανώσεων καθώς και αντιπροσώπων (συνέδρων) των Νομαρχιακών Οργανώσεων στο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 και ώρες 10 π.μ. έως 7 μ.μ.

Σε ότι αφορά την περιοχή ευθύνης μας, οι εκλογές θα διεξαχθούν στα γραφεία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, Λεωφόρος Δεκελείας 58, Νέα Χαλκηδόνα.

Δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές εκλογές έχουν τα μέλη της ΔΗΜ. Τ.Ο που συμμετείχαν στην διαδικασία ανάδειξης Προέδρου του Κόμματος (20/12 και 10/1), τα παλαιά μέλη που δεν συμμετείχαν στην διαδικασία αλλά επαναβεβαίωσαν  την κομματική τους ιδιότητα ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο members.nd.gr ως τις 11 Μαρτίου 2016 μέσω της ειδικής φόρμας εγγραφής καθώς και τα νέα μέλη που γράφτηκαν στο κόμμα ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο members.nd.gr στην ειδική φόρμα εγγραφής ως τις 11 Μαρτίου 2016.

Προηγούμενο άρθροΤρισάγιο για τα 38 χρόνια από τον θάνατο στης Σοφίας Βέμπο
Επόμενο άρθροΦωτιά στον “Ψηλορείτη” στο Χαμόμηλο – σύνορα Ν.Φιλαδέλφειας! (Βίντεο-Φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.