Βίντεο: Ονομαστική καταγγελία Άρη Βασιλόπουλου για το κυλικείο του κοιμητηρίου!

0

ds-dfx-30.30.2016Μπορεί τα θέματα ημερησίας διάταξης να ήταν μόνο 6 και να χρειάστηκε μόνο 30 λεπτά για να συζητηθούν και να ψηφιστούν, αλλά στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (30/03) η ομιλία του Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου -προ ημερησίας- αναμένεται να συζητηθεί τις επόμενες μέρες στην πόλη μας.

Αρχικά ο κ. Βασιλόπουλος ενημέρωσε το σώμα για την θετική έκβαση της κατασκευής του νέου 3ου Γυμνάσιου – Λυκείου και στην συνέχεια πέρασε σε σοβαρές καταγγελίες με θέμα το κυλικείο του νεκροταφείου, λέγοντας μάλιστα για συκοφάντηση της δημοτικής αρχής από δύο συγκεκριμένα πρόσωπα, χωρίς αρχικά να τα κατονομάσει. Μετά από την επιμονή τόσο του κ. Απόστολου Κόντου όσο και του κ. Λύσανδρου Γεωργαμλή να κατονομάσει τα δύο άτομα που αναφέρεται, ο κ. Βασιλόπουλος είπε τελικά για ποιους αναφέρεται στις καταγγελίες του, όπως θα δείτε και θα ακούσετε στο βίντεο της Fx που ακολουθεί:

 

 

Προηγούμενο άρθροΔολοφόνος αστυνομικών ο πιστολέρο του Ηρακλείου!
Επόμενο άρθροΕπεισόδια μεταξύ μεταναστών στον Πειραιά
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.