Ανακοινώσεις του Δ.Φ.Χ.

0

Από τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας λάβαμε τις παρακάτω ανακοινώσεις:

dimarxeio-filadelfeias


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος συμμετέχοντας σε πρόγραμμα του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας για στήριξη παραγωγών της χώρας, προχωρά σε δωρεάν διανομή ακτινιδίων στους μαθητές και στους γονείς τους

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016  και ώρα από 10.00 έως και 13:00 στο Πρώην Στρατιωτικό Εργοστάσιο (Κ. Βάρναλη & Περικλέους, Νέα Χαλκηδόνα)


Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

ΧΩΡΙΟ  ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ – ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

Μία ακόμα δράση η 7η κατά σειρά, ολοκληρώθηκε με πάρα πολύ μεγάλη συμμετοχή, την Κυριακή 6/3/16,στον πεζόδρομο του Άλσους.

Πολίτες από το Δήμο μας, από τις γύρω περιοχές, συγγενείς και φίλοι, κάνοντας ταυτόχρονα την Κυριακάτικη βόλτα τους, προμηθεύτηκαν και πάλι τα προϊόντα των παραγωγών πού έφεραν από όλη την Ελλάδα.

Μαζί με τους παραγωγούς, άνθρωποι με ανεπτυγμένο το αίσθημα της αλληλεγγύης, άφησαν  τρόφιμα για τις δομές αλληλεγγύης του Δήμου μας δίνοντας μία ακόμα βοήθεια, στην κάλυψη των άμεσων  αναγκών τους.

Ραντεβού στην επόμενη συνάντησή μας που θα γίνει την Κυριακή  3/4/16


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος ενημερώνει του δικαιούχους του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ/FEAD) ότι η διανομή ειδών (καθαριστικών, βρεφικά είδη) και τροφίμων (μακράς διάρκειας & κοτόπουλου) θα πραγματοποιηθεί :

την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 από τις 11.00 π.μ έως και τις 14.30 μ.μ  &

την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016  από τις 09.00 π.μ. έως και τις 13.00 μ.μ.,

στο ΝΕΟ Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Φιλαδέλφειας στην Πλατεία Κυθήρων (πρώην Μακρυγιάννη) περιοχή Απομάχων.

Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν τα προϊόντα με την επίδειξη του Α.Μ.Κ.Α. τους (ή άλλο επίσημο έγγραφο – ταυτότητα) ή του αντιγράφου της αίτησης εγγραφής τους στο πρόγραμμα.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 29 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο N. Χαλκηδόνας, πραγματοποιήθηκε ευρεία συνεδρίαση της ομάδας Πολιτισμού του Δήμου μας. Υπεύθυνοι των Τμημάτων Καλλιτεχνικής Δημιουργίας, ερασιτέχνες και επαγγελματίες , εικαστικοί, μουσικοί, δάσκαλοι χορού, πολίτες με καλλιτεχνικές ανησυχίες και ικανότητες, με εμπειρία , γνώση και θέληση να συνεχίσουν , να προσφέρουν σε αυτόν τον τομέα , εκπρόσωποι των Κοινοτικών Συμβουλίων Ν. Φιλαδέλφειας και Ν .Χαλκηδόνας, ένωσαν τις σκέψεις, τις ανησυχίες, αλλά και τις προτάσεις τους, για μια  πιο δημιουργική και αποτελεσματική πορεία στο χώρο των Τεχνών και του Πολιτισμού.

Σε μία τέτοια δύσκολη συγκυρία, όπως αυτή που βιώνουμε, πιστεύουμε, ότι δημιουργούμε μία όαση αισιοδοξίας και ελπίδας, όταν μέσα από τον Πολιτισμό και τις διάφορες δράσεις προσφέρουμε στους ανθρώπους μία άλλη ποιότητα ζωής, χωρίς φυσικά να ξεχνάμε ή να βάζουμε σε δεύτερη προτεραιότητα, τα σημαντικά και πολύ σοβαρά προβλήματα, που η Χώρα μας και άλλες του πλανήτη μας αντιμετωπίζουν.

Δώσαμε την υπόσχεση ότι  σύντομα  θα ξαναβρεθούμε με συγκεκριμένες προτάσεις και δεσμεύσεις για υλοποίησή τους.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκαν χθες οι εργασίες αποκατάστασης του πρανούς του Ποδονίφτη μεταξύ των οδών Αγίας Ευφημίας και Δοξάτου στη Νέα Χαλκηδόνα. Το πρόβλημα ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2004 με την αρχικά μερική υποχώρηση του τοιχίου και στην συνέχεια με την ολοκληρωτική καταστροφή του, με συνέπεια τα τελευταία χρόνια να υπάρχουν έντονα πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή. Το έργο κατασκευάσθηκε σε δυο φάσεις: α φάση κατασκευή λιθοδεμάτων για την αποκατάσταση των πρανών και β φάση. δίκτυο όμβριων και αποκατάσταση του οδοστρώματος.

Προηγούμενο άρθροΣήμερα το Carnival Party στο Β-κουτί ART BAR CAFE (Κυριακή 13/03 22.30)!
Επόμενο άρθροΕκδήλωση για την ιστορία του ΚΚΕ στο ΠΠΙΕΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.