Αρχική ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Βραδιά Ντίσκο για τον «Δάσκαλο»!

Βραδιά Ντίσκο για τον «Δάσκαλο»!

1312Παλαιοί μαθητές, φίλοι και φίλες, του «Δάσκαλου», Βαγγέλη Γιαννακουδάκη, πέρασαν μια ωραία βραδιά στον Skantzoxoiros / Σκαντζόχοιρος και αποφάσισαν να στηρίξουν το συγγραφικό έργο του καθηγητή τους, με διάφορες εκδηλώσεις. Δημιουργήθηκε ένας «πυρήνας» στήριξης, ο οποίος θα διευρυνθεί στο μέλλον.

8648964Αποφασίστηκε στις 24 Μαρτίου, να πραγματοποιηθεί εκδήλωση σε γνωστό κέντρο- retro της περιοχής με τη συμμετοχή μαθητών και φίλων του. Να σημειωθεί ότι στην πρώτη συγκέντρωση αυτή ήταν μαθητές του από το Πολυκλαδικό Λύκειο Ν.Φ, από το 3ο Γενικό Λύκειο, από το 3ο Ενιαίο Λύκειο Ν.Φ «Μίλτος Κουντουράς», 1ο και 3ο Γυμνάσιο Ν.Φ και φίλοι του και από το πρώτο σχολείο που διορίστηκε, Γυμνάσιο Αγνάντων Άρτας (1974).
Στη φώτο: Κοντοειδή Όλγα, Χριστοδουλής Βασίλης, Τσιτσοπούλου Νάσια, Μακρή Νίκη, Κρίκου Ρούλα, Γκιζώρη Ναυσικά, Νικολοπούλου Γωγώ, Σατράκαλου Αιμιλία, Φίλντιση Εύη, Χαϊμάνη Κων/να, Θύμης Γιώργος, Μαστρογιάννης Βασίλης, Κακαράς Βαγγέλης, Κωστοπούλου Άννα, Ακάλεστος Αντώνης, Αγιάνογλου Γεωργία, Καλούδης Γιώργος (George Kalou), Γκίζη Καίτη, Λαζαρίδη Θεοπίστη, Δρακόπουλος Τάσος, Ιωάννου Μαρία, Γεωργάκης Θανάσης και οι ιδιοκτήτες του καταστήματος ΑΦΟΙ Σωτήρης και Άρης Μάραντος.

Ο «Δάσκαλος» ευχαριστεί τους μαθητές και φίλους του για την πρωτοβουλία που πήραν.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Fx-news - Διαβάστε on-line το νέο τεύχος