Το τελευταίο «αντίο»…

0

penthos_argos.jpgΠλήθος κόσμου που τον λάτρεψε και η μουσική που έγραψε και τραγούδησε συνόδεψαν τον Παντελή Παντελίδη στην τελευταία του κατοικία. Τον θρήνο και τον βουβό σπαραγμό κάλυπταν τα τραγούδια του που έπαιζαν τα μέλη της ορχήστρας του.

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες από το τραγούδι, πρώην συνάδελφοι από το Πολεμικό Ναυτικό και μια λαοθάλασσα θαυμαστών βρέθηκαν από νωρίς στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα της Νέας Ιωνίας, για να του πουν το «τελευταίο αντίο», για να αφήσουν ένα λουλούδι, για να τραγουδήσουν τα τραγούδια του, σαν όλοι μαζί να έκαναν την πρεμιέρα που δεν έγινε χθες το βράδυ στο κέντρο διασκέδασης που θα ξεκινούσε τις εμφανίσεις του.

Τραγικές μορφές οι γονείς τού 32χρονου τραγουδιστή, Σταύρος και Αθηνά, και τα αδέλφια του, Τριαντάφυλλος και Κωνσταντίνος, που τους υπεραγαπούσε.

Στην εξόδιο ακολουθία, που ξεκίνησε στις 2 μ.μ., χοροστάτησε ο μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ, ενώ την τέλεσε ο πατέρας Νεκτάριος. Στο τέλος της ακολουθίας ο πατέρας Νεκτάριος είπε ότι όλοι θα θυμούνται τον Παντελή με αγάπη και ο κόσμος ξέσπασε φωνάζοντας «αθάνατος»…

Κουράγιο στην οικογένειά του…

Και ειδικά στο μικρό αδερφό του που γνωρίζουμε καλά…

Επίσης να τονίσουμε με αφορμή τον Παντελή που -λόγω αναγνωρισιμότητας- προκάλεσε μεγάλη θλίψη στο πανελλήνιο ο χαμός του, πολλά νέα «άγνωστα» παιδιά κάθε μέρα χάνουν τη ζωή τους ή μένουν ανάπηρα στην άσφαλτο.

Και ειδικά μετά από διασκέδαση…

 

Προηγούμενο άρθροΒίντεο & Φωτορεπορτάζ από τον χορό της τοπικής Νέας Δημοκρατίας
Επόμενο άρθροΣαν καραμέλες παίρνουν τα αναβολικά στα γυμναστήρια
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.