Συνάντηση Υπουργείου – ΑΕΚ για το Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

0

aek-maketa4Ημέρες σημαντικών εξελίξεων διανύουμε για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Η πλευρά της «Ένωσης» έστειλε την Τετάρτη τις απαντήσεις της σε ερωτήματα που τέθηκαν από το Υπουργείο Περιβάλλοντος για κάποια ζητήματα που τέθηκαν στη διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης και το θέμα έχει μπει στην τελική ευθεία.

Τις επόμενες μέρες, ίσως και μέσα στην εβδομάδα που αρχίζει, να γίνει ραντεβού των τεχνικών κλιμακίων του ΥΠΕΝ και του πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς» για να δοθούν κάποιες διευκρινίσεις κι από εκεί και πέρα θα εκκρεμεί μόνο η υπογραφή του υπουργού, Πάνου Σκουρλέτη, για να μπει η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων στο φάκελο και να κινηθεί η διαδικασία έκδοσης οικοδομικής άδειας.

Στην ΑΕΚ δηλώνουν πως πλέον έχουν κάνει και με το παραπάνω ό,τι τους έχει ζητηθεί και περιμένουν η κυβέρνηση να είναι συνεπής στις δεσμεύσεις της, προκειμένου να αρχίσουν άμεσα, μέσα στην άνοιξη, τα έργα για το νέο γήπεδο της ομάδας.

ΜΕΣΩhttp://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/amesa-to-radebou-me-upen-gia-to-gipedo-tis-aek/3146342
Προηγούμενο άρθροΗ “Αποστολή” της Αρχιεπισκοπής μοίρασε στους πρόσφυγες 10.000 μερίδες φαγητού σε δύο μέρες
Επόμενο άρθροΤι λέει ο Λύσανδρος Γεωργαμλής για το σημερινό ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.