Οι Κρήτες Ν.Φ. για την κοπή της πίτας τους

0

Με ιδιαίτερη  επιτυχία και αξιοσημείωτα μεγάλη συμμετοχήπραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση-γλέντι για την κοπή της Βασιλόπιτας της  Ένωσης  Κρητών  Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, για το έτος 2016.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.κ.Γαβριήλ, ο οποίος και ευλόγησε την βασιλόπιτα, συμπαραστούμενος από τον Πρωτοσύγγελο της Μητροπόλεως Πατέρα Επιφάνιο και τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου και μέλος της Ένωσης Κρητών Αρχιμανδρίτη Παντελεήμονα.

Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής παρευρέθησαν ο Δήμαρχος κ.Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Πάνος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ανανιάδης, ο Υπεύθυνος Αθλητισμού κ. Μανωλεδάκης, η δημοτική σύμβουλος κα.Ανδρέου και ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ.Ανεμογιάννης.

Εκ μέρους δημοτικών παρατάξεων ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της « Ένωσης Δημοτών» κ.Γεωργαμλής, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέο» κ.Αράπογλου, ο επικεφαλής της παράταξης  «Ζούμε Μαζί» κ.Κόντος και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παπανικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της παράταξης «Νέα Προοπτική» κ.Κουτσάκης, ο δημοτικός σύμβουλος και εκπρόσωπος της παράταξης «Μπροστά» κ.Σιώρης και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κα Αναγνώστου.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης ο πρώην Δήμαρχος Νέας φιλαδέλφειας κ.Γρετζελιάς,η πρώην Αντιδήμαρχος κα.Μαγγλάρα, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κ.Γατσούλης και η πρώην δημοτική σύμβουλος κα.Σιμιγδαλά. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων κ.Μπόβος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών κ.Τριανταφύλλου, η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ηπειρωτών κα.Μήλα. Από το Φυσιολατρικό Σύλλογο «Όαση», ο Πρόεδρος κ.Αντωνόπουλος, η κα.Νικολοπούλου και η κα.Κουντούρη, από τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας η Πρόεδρος κα. Καρακούλη και η κα.Οικονόμου, από την Πολιτιστική Αναγέννηση η κα.Κόντου, από την Ένωση Παλαιών Προσκόπων ο κ.Μαναράκης και ο κ.Χειζάνογλου, από το Σύλλογο Φίλων Α.Μ.Ε.Α η Πρόεδρος κα. Πατίλη. Επίσης παρευρέθη ο Πρόεδρος της Κρητικής Εστίας κ.Σαλβαράκης, ο Πρόεδρος των Συγγραφέων Ελλάδος κ.Κάππος, καθώς και πολλά μέλη και φίλοι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ όλους όσους προσέφεραν τα δώρα που κληρώθηκαν στη Λαχειοφόρο αγορά. Το Φυσιολατρικό Σύλλογο «Όαση» και τον κ.Αντωνόπουλο, το γυμναστήριο «STATUS» και τον κ.Κότσιρα, τον κ. Μακρυπίδη, το βιβλιοπωλείο «Ροκάς», το φωτογραφείο «Κλειώ», την κα.Σμυρνιωτάκη, το φαρμακείο της κας Δημητρακοπούλου, τη Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κα.Κόντη, τον κ.Κάππο, την κα Διονυσοπούλου, την εταιρία «SAMCOS Ο.Ε», το εστιατόριο «Μπαρμπαλιάς», το Κρητικό κέντρο «Χοχλιός», το εστιατόριο «Σουβλακούπολη» και τον κ. Γεωργαμλή, το κομμωτήριο «YIANNIS», το κατάστημα «BONBON» και τον κ.Γραμμένο, το ηλεκτρ. Κατάστημα του κ.Αντουλινάκη, το «1927 MusiCafe» και τον κ.Τσουκαλά, την κα Χλουβεράκη Ελένη, την κα Κακογιαννάκη Φρόσω και την κα Χειζάνογλου Μαριάνθη

Δε θα μπορούσαμε να μην πούμε το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους ετοίμασαν με μπόλικο μεράκι και μας προσέφεραν τα καλούδια που όλοι απόλαυσαν. Στον κ.Λυπάκη Γιώργο και την κάβα «Λεόνε», την κα Κανατά Ελένη, την κα Κακογιαννάκη Φρόσω, την κα Πρίνου Ειρήνη, την κα Χλουβεράκη Ελένη, την κα Ζαχαριουδάκη Αλίκη, την κα Κακογιαννάκη Φρόσω, την κα Στεφανουδάκη Αγάπη και τον κ.Κραουνάκη Νίκο.

Ευχόμαστε να έχετε όλοι μια υπέροχη χρονιά, γεμάτη υγεία και αγάπη και να είμαστε όλοι μας καλά να ανταμώσουμε και του χρόνου.

Προηγούμενο άρθροΑιγαίο: 22 παραβιάσεις από τουρκικά μαχητικά και δύο αερομαχίες!
Επόμενο άρθροΤσελέντης για τον σεισμό στην Αρχαία Ολυμπία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.