Οι Εθελοντές Π.Π. Ν. Φιλαδέλφειας εκπαίδευσαν… τους εκπαιδευτικούς!

0

ethelontes1Θετική ήταν η ανταπόκριση των Εκπαιδευτικών, στην πρόσκληση για παρακολούθηση Μαθημάτων Α΄ Βοηθειών που διοργάνωσαν, για το σκοπό αυτό, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.

Τα Μαθήματα, που πραγματοποιήθηκαν στο Φυλάκιο της λίμνης από Πιστοποιημένο Εκπαιδευτή και ολοκληρώθηκαν στις 17/2, παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον Εκπαιδευτικοί από το 1ο και το 3ο  Γυμνάσιο ΝΦ και από το 6ο Νηπιαγωγείο ΝΦ, αποκομίζοντας σημαντικές γνώσεις που θα φανούν  χρήσιμες σε περίπτωση που κληθούν να αντιμετωπίσουν έκτακτα περιστατικά. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εκπαίδευση παροχής καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης –ΚΑΡΠΑ-  η γνώση της οποίας είναι πολύ πιθανόν να σώσει ζωές.

ethelontes2Οι γνώσεις Α΄ Βοηθειών κρίνονται απαραίτητες για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διατηρήσουν στη ζωή άτομα που κινδυνεύουν, μέχρι να τους δοθεί εξειδικευμένη βοήθεια. Τα Μαθήματα Α΄ Βοηθειών επαναλαμβάνονται κάθε έτος, με πρωτοβουλία των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΠΝΦ.
ethelontesnf@gmail.com

www.ethelontesnf.blogspot.com

Προηγούμενο άρθρο“Το τερμάτισε το ‘Γραφικόμετρο’ πάλι…” #grafikometro
Επόμενο άρθροΟ χορός του Χαλκηδονικού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.