Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο με την ομιλία του Γιάννη Μουζάλα, υπουργού Μετανάστευσης, στην εκδήλωση για το «Προσφυγικό» στο ΠΠΙΕΔ

0

omilia-moyzala-ppied-filadelfeiaΕπιτυχημένη η εκδήλωση του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας στο ΠΠΙΕΔ που έγινε την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου με θέμα το προσφυγικό: «κρίση για την Ευρώπη, πρόκληση για τους πολίτες».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και μίλησε ο Γιάννης Μουζάλας, αναπληρωτής Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής – Εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Επίσης μίλησαν: Οι δήμαρχοι, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας – Άρης Βασιλόπουλος, Νέας Ιωνίας – Ηρακλής Γκότσης, Ηρακλείου – Νίκος Μπάμπαλος & Αγίας Παρασκευής – Γιάννης Σταθόπουλος

Δείτε την ομιλία του Υπουργού Γιάννη Μουζάλα:

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο με την ομιλία του Άρη Βασιλόπουλου στην εκδήλωση για το «Προσφυγικό» στο ΠΠΙΕΔ
Επόμενο άρθροΒρέθηκε νεκρός και ο δεύτερος χειριστής του ανθυποβρυχιακού ελικοπτέρου που κατέπεσε στο Αιγαίο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.